Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Καρντάσιαν αποστομώνει τον Τραμπ για το διάταγμα περί μετανάστευσης!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καρντάσιαν αποστομώνει τον Τραμπ για το διάταγμα περί μετανάστευσης!

Ακόμη και η Κιμ Καρντάσιαν… ταπώνει τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα tweet για το διάταγμα σχετικά με τη μετανάστευση και την απαγόρευση εισόδου Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Η προεδρική απόφαση έχει προκαλέσει σάλο τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη ενώ οι ομοσπονδιακοί δικαστές των ΗΠΑ έχουν αρχίσει ο ένας μετά τον άλλο να «μπλοκάρουν» […]

kardasian

Ακόμη και η Κιμ Καρντάσιαν… ταπώνει τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα tweet για το διάταγμα σχετικά με τη μετανάστευση και την απαγόρευση εισόδου Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Η προεδρική απόφαση έχει προκαλέσει σάλο τόσο στην Αμερική όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη ενώ οι ομοσπονδιακοί δικαστές των ΗΠΑ έχουν αρχίσει ο ένας μετά τον άλλο να «μπλοκάρουν» το επίμαχο διάταγμα.

Η Κιμ που συνήθως διακρίνεται σε άλλα… πεδία και όχι στην πολιτική απαντά στο διάταγμα Τραμπ με μια ανάρτηση στο Twitter που έγινε viral.

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, την τελευταία δεκαετία δύο Αμερικανοί πολίτες το χρόνο χάνουν τη ζωή τους από τζιχαντιστές μετανάστες και εννέα από τζιχαντιστές ευρύτερα ενώ 11.737 σκοτώνονται από πυρά άλλων Αμερικανών!

Δείτε το tweet

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύντροφος της Καρντάσιαν και ράπερ, Κάνει Γουέστ είναι υπέρ του Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις