Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπίρτζης: “Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, δεν θα έρθουν νέα μέτρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: “Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας, δεν θα έρθουν νέα μέτρα”

Με την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, επισκιασμένη από τον φόβο ενός ακόμη σκληρού μνημονίου, οι κυβερνώντες προσπαθούν να καθησυχάσουν τον λαό, που δεν αντέχει νέα μέτρα. Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στο κανάλι «Ε», ξεκαθάρισε πως τα ελληνικά νοικοκυριά δεν θα επιβαρυνθούν άλλο. «Η αξιολόγηση  θα  κλείσει τον Φεβρουάριο και κακώς δεν έχει […]

spirtzisΜε την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, επισκιασμένη από τον φόβο ενός ακόμη σκληρού μνημονίου, οι κυβερνώντες προσπαθούν να καθησυχάσουν τον λαό, που δεν αντέχει νέα μέτρα.

Ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στο κανάλι «Ε», ξεκαθάρισε πως τα ελληνικά νοικοκυριά δεν θα επιβαρυνθούν άλλο.

«Η αξιολόγηση  θα  κλείσει τον Φεβρουάριο και κακώς δεν έχει κλείσει ακόμη» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλα νέα μέτρα. Τι πρόσθετα μέτρα μας ζητούν να πάρουμε;», συμπλήρωσε, τονίζοντας ωστόσο πως η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα μέτρο επιπλέον.

Υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει ως τώρα τηρήσει όσα δεσμεύτηκε, ζήτησε από τους δανειστές να κρατήσουν μια συνεπή στάση που δεν θα βλάψει την ευρωζώνη.

«Η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και τώρα οι δανειστές πρέπει αυτοί να είναι συνεπείς. Πρέπει να επικρατήσουν οι φωνές εκείνες που θα συμβάλουν στην  ευρωπαϊκή συνοχή», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις