Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: “Ο μόνος λόγος πλέον που καθυστερεί το γήπεδο είναι η δημοτική αρχή της Ν.Φιλαδέλφειας”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: “Ο μόνος λόγος πλέον που καθυστερεί το γήπεδο είναι η δημοτική αρχή της Ν.Φιλαδέλφειας”

Με αναλυτική ανακοίνωση, η διοίκηση της ΑΕΚ προαναγγέλλει πως πολύ σύντομα αναμένεται να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας Είναι ξεκάθαρο, από τα «ευχαριστώ» της ΠΑΕ σε όλους τους αρμόδιους φορείς, πλην φυσικά του Δήμου, ότι η δημοτική Αρχή της Φιλαδέλφειας είναι η πλέον εκτεθειμένη, καθώς είναι η μοναδική που δεν έχει κάνει σωστά την […]

AEK

Με αναλυτική ανακοίνωση, η διοίκηση της ΑΕΚ προαναγγέλλει πως πολύ σύντομα αναμένεται να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας

Είναι ξεκάθαρο, από τα «ευχαριστώ» της ΠΑΕ σε όλους τους αρμόδιους φορείς, πλην φυσικά του Δήμου, ότι η δημοτική Αρχή της Φιλαδέλφειας είναι η πλέον εκτεθειμένη, καθώς είναι η μοναδική που δεν έχει κάνει σωστά την δουλειά της μέχρι σήμερα και η μοναδική η οποία ξεκάθαρα κωλυσιεργεί την έκδοση της οικοδομικής άδειας, όταν όλοι οι κρατικοί φορείς έχουν συμφωνήσει για τη νομιμότητα του έργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι σήμερα, 27 Ιανουαρίου 2017, στη συνεδρίαση του ΚΕΣΑ (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής) εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις της μελέτης κατασκευής του γηπέδου, όπως αυτές είχαν ζητηθεί από το συμβούλιο στη τελευταία του συνεδρίαση.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η τροποποιημένη μελέτη είναι ηπιότερη από την αρχική, και όσον αφορά το τελικό ύψος του γηπέδου και όσον αφορά άλλες παραμέτρους αυτού και κατά συνέπεια είναι ακόμα πιο φιλική για το περιβάλλον.

Τις επόμενες μέρες θα επανυποβληθεί ο φάκελος της άδειας με όλες τις τροποποιημένες μελέτες και εγκρίσεις στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΝ, την ΔΑΟΚΑ, ώστε να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν η πολυπόθητη άδεια προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ΑΕΚ εδώ και 14 χρόνια.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που τα τρία τελευταία χρόνια βοήθησαν στην όλη διαδικασία.

Αυτό που απομένει για την πολυπόθητη άδεια είναι πλέον η έγκριση της υψομετρικής μελέτης από τις Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας στις οποίες έχει υποβληθεί από τις 23 Οκτωβρίου του 2016.  Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο έγγραφο του ΥΠΕΝ, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζεται ότι ο Δήμος υποχρεούται, σύμφωνα με τον νόμο, να εγκρίνει την υποβληθείσα υψομετρική μελέτη.

Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση του Δήμου επί του θέματος θα σημαίνει όχι μόνο εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υλοποίηση του έργου, αλλά θα εγείρει και σημαντικές ευθύνες για παράβαση καθήκοντος των Υπηρεσιών του.  Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα γίνουν από όλους σεβαστοί οι νόμοι του Κράτους.

Η οικογένεια της ΑΕΚ νιώθει επιπλέον την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Αττικής, την κυρία Περιφερειάρχη και όλους τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες για την εκκίνηση των διαδικασιών της υπογειοποίησης και διαμόρφωσης των περιμετρικών οδών του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, τους δημότες, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, άλλα και εξίσου σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου όταν με το καλό ολοκληρωθεί.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, όπου και αν βρίσκεται, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αυτό που περιμένει πλέον είναι να δει τις μπουλντόζες στην Νέα Φιλαδέλφεια και το έργο να παίρνει σάρκα και οστά.

Μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο μας όνειρο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις