Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελλάδα …2017! Μπλόκαρε η πόρτα ασθενοφόρου με ασθενή μέσα και … απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική!
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα …2017! Μπλόκαρε η πόρτα ασθενοφόρου με ασθενή μέσα και … απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ασθενής στη Ζάκυνθο. Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί με το μοναδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να γίνει η αεροδιακομιδή του σε Νοσοκομείο εκτός Ζακύνθου. Το ασθενοφόρο ήταν … παλιό, με αποτέλεσμα η πόρτα του να μπλοκάρει και να μην ανοίγει όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, και να […]

asuenofor

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ασθενής στη Ζάκυνθο.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί με το μοναδικό ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να γίνει η αεροδιακομιδή του σε Νοσοκομείο εκτός Ζακύνθου.

Το ασθενοφόρο ήταν … παλιό, με αποτέλεσμα η πόρτα του να μπλοκάρει και να μην ανοίγει όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, και να εγκλωβιστούν τόσο ο ίδιος ο ασθενής, όσο και το ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ που τον συνόδευε. Παρά τις επίμονες προσπάθειες του πληρώματος και όσων βρίσκονταν εκεί εκείνη την ώρα, οι πόρτες δεν άνοιγαν.

Έτσι, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες του οχήματος και να απεγκλωβιστούν όσοι βρίσκονταν μέσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις