Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκαριστικά πλάνα: μετανάστης αυτοκτονεί και ο κόσμος τον κοιτάζει
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικά πλάνα: μετανάστης αυτοκτονεί και ο κόσμος τον κοιτάζει

Ένα πολύ σκληρό video που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ιταλία και δείχνει τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου. Ο Πάτεϊ Σαμπάλι, 22 ετών από τη Γκάμπια, πέφτει στα κρύα νερά, στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του. Μπροστά, εκατοντάδες άνθρωποι κάθονται και […]

italia autoktoniaΈνα πολύ σκληρό video που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ιταλία και δείχνει τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Ο Πάτεϊ Σαμπάλι, 22 ετών από τη Γκάμπια, πέφτει στα κρύα νερά, στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μπροστά, εκατοντάδες άνθρωποι κάθονται και κοιτάζουν το «αξιοθέατο» στην πιο τουριστική πόλη του κόσμου, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται να τον σώσει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, κάποιοι του πέταξαν τρία σωσίβια, όμως ο 22χρονος δεν ήθελε να ακουμπήσει και κανένας δεν βούτηξε να τον μεταφέρει προς τα έξω.

Αυτά που ακούγονται στο video, προκαλούν ανατριχίλα. «Να πας πίσω στο σπίτι σου» ενώ ένας άλλος συμπληρώνει, «αυτός είναι χαζός, θέλει να πεθάνει».

Τα γέλια μερικών σοκάρουν και κάποιος φωνάζει «αφήστε τον να πεθάνει».

Τρεις ώρες μετά, οι Αρχές ανέσυραν το πτώμα του 22χχρονου μετανάστη και ερεύνησαν τα στοιχεία του.

Ο Πάτεϊ Σαμπάλι είχε βρεθεί στο Ποτσάλο της Σικελίας με ένα σάπιο καραβάκι, και οι Ιταλικές Αρχές δεν ανανέωναν την άδεια παραμονής του, με αποτέλεσμα όπως σχολιάζουν τα ξένα μέσα, να οδηγηθεί στην απελπισία.

Δείτε το σοκαριστικό video:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις