Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυστραλία: Υδροπλάνο συνετρίβη μπροστά στο πλήθος- Δύο νεκροί (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Υδροπλάνο συνετρίβη μπροστά στο πλήθος- Δύο νεκροί (pic-vid)

  Τραγωδία σημειώθηκε στον ποταμό Swan στο Περθ της Αυστραλίας όταν υδροπλάνο συνετρίβη και έσπασε σε κομμάτια κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εθνική Εορτή της χώρας. Νεκροί είναι ο ιδιοκτήτης και ο κυβερνήτης του υδροπλάνου, που στην προσπάθεια του να το προσθαλασσώσει, ένας λάθος ελιγμός προκάλεσε το μοιραίο. Περίπου 300.000 άνθρωποι που […]

 

idroplano australia

Τραγωδία σημειώθηκε στον ποταμό Swan στο Περθ της Αυστραλίας όταν υδροπλάνο συνετρίβη και έσπασε σε κομμάτια κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Εθνική Εορτή της χώρας.

aeroplano_2

Νεκροί είναι ο ιδιοκτήτης και ο κυβερνήτης του υδροπλάνου, που στην προσπάθεια του να το προσθαλασσώσει, ένας λάθος ελιγμός προκάλεσε το μοιραίο.

Περίπου 300.000 άνθρωποι που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, είδαν το τραγικό δυστύχημα, ενώ τρόμο προκάλεσε η υποψία πως το υδροπλάνο μπορεί να έπεσε πάνω σε ένα από τα πολλά πλοιάρια.

idroplano

Οι διοργανωτές ακύρωσαν το σόου με τις επιδείξεις των αεροσκαφών αλλά και όλες τις επόμενες εκδηλώσεις, προς ένδειξη σεβασμού στις οικογένειες των θυμάτων.

idroplano

Οι Αρχές προειδοποίησαν όσους σκόπευαν να ταξιδέψουν για τις εκδηλώσεις, να ακυρώσουν τα πλάνα τους.

idroplano australia

«Ήμασταν σοκαρισμένοι. Το είδαμε να πέφτει στον ποταμό», τόνισε ο Craig Newill αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος.

Δείτε το τραγικό video:


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις