Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / ΗΠΑ: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε σε όχημα της αστυνομίας! (Video)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΗΠΑ: Μεθυσμένος οδηγός τράκαρε σε όχημα της αστυνομίας! (Video)

Ένας οδηγός στις ΗΠΑ οδηγούσε μεθυσμένος, και τράκαρε σε όχημα της αστυνομίας! Συγκεκριμένα, ήταν σε δρόμο στη Λουιζιάνα, και καθώς έκανε ελιγμούς από τη μία λωρίδα στην άλλη δίχως προειδοποίηση, ενώ οι έτεροι οδηγοί που τον ακολουθούσαν προσπαθούσαν να τον αποφύγουν, εκείνος τράκαρε πάνω σε όχημα της αστυνομίας! Τόσο ο οδηγός, όσο και ο αστυνομικός […]

US

Ένας οδηγός στις ΗΠΑ οδηγούσε μεθυσμένος, και τράκαρε σε όχημα της αστυνομίας!

Συγκεκριμένα, ήταν σε δρόμο στη Λουιζιάνα, και καθώς έκανε ελιγμούς από τη μία λωρίδα στην άλλη δίχως προειδοποίηση, ενώ οι έτεροι οδηγοί που τον ακολουθούσαν προσπαθούσαν να τον αποφύγουν, εκείνος τράκαρε πάνω σε όχημα της αστυνομίας!

Τόσο ο οδηγός, όσο και ο αστυνομικός υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς, με τον υπαίτιο να συλλαμβάνεται με τις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση με ληγμένη άδεια όντας και ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, αφού πιστεύεται πως είχε κάνει χρήση ηρωίνης.

Στην Αμερική οι ποινές για τέτοια περιστατικά είναι  δικαίως πολύ αυστηρές και ο “κύριος” μάλλον θα περάσει αρκετό καιρό στην φυλακή.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις