Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Μητσοτάκης: “Δύο χρόνια με την πιο αδίστακτη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: “Δύο χρόνια με την πιο αδίστακτη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα”

  Σήμερα στις 4.00 το απόγευμα, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας συνέρχεται με σκοπό να «γιορτάσει», την επέτειο των δύο χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.   Από το βήμα της επιτροπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να σκεφτούν τις προεκλογικές εκστρατείες του Αλέξη Τσίπρα και όσα τήρησε έως τώρα.  Μιλώντας με πολύ σκληρό ύφος, ο πρόεδρος […]

 

kiriakos-mitsotakisΣήμερα στις 4.00 το απόγευμα, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας συνέρχεται με σκοπό να «γιορτάσει», την επέτειο των δύο χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 

Από το βήμα της επιτροπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να σκεφτούν τις προεκλογικές εκστρατείες του Αλέξη Τσίπρα και όσα τήρησε έως τώρα.  Μιλώντας με πολύ σκληρό ύφος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει την κυβέρνηση την πιο αδίστακτη και επιζήμια που είχε ποτέ η χώρα, ενώ τονίζει πως «θα είχαμε βγει από την κρίση εάν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε προκαλέσει εκλογές».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του, ο κ. Μητσοτάκης «τολμάει να κάνει τον πραγματικό απολογισμό της διετίας που απέφυγε να κάνει ο πρωθυπουργός που κρύφθηκε πίσω από ένα προπαγανδιστικό non paper που κυκλοφόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για την επέτειο».

Σε μια προσπάθεια να θυμίσει στους Έλληνες τις θυσίες που αναγκάστηκαν να κάνουν για ακόμα δύο χρόνια, ο πρόεδρος της kyriakos-mitsotakisαντιπολίτευσης θα μιλήσει για όλους αυτούς που «με εξαίρεση τους κομματικά εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ, βιώνουν τις δυσμενείς συνθήκες από τα έργα και τις ημέρες του Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών του που ανέκοψαν την ανάκαμψη που είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια με αποτέλεσμα να παραμένει η οικονομία καθηλωμένη στην ύφεση».

Κάνοντας τον απολογισμό και με πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα έργα της κυβέρνησης αλλά και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

mitsotakisΠεποίθηση του, πως το γαλάζιο κόμμα είναι «η μόνη εναλλακτική πολιτική δύναμη».

«Να σταθούν απέναντι στην κυβέρνηση και να εκφράσουν την Ελλάδα που θέλει να πάει μπροστά», θα ζητήσει από τους Έλληνες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις