Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε 6χρονο παιδί (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που βίασε και στραγγάλισε 6χρονο παιδί (vid)

Την ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κομοτηνή, ο 15χρονος δράστης οδηγείται σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Η αστυνομία φοβάται ότι μπορεί να προκληθούν επεισόδια και γι΄αυτό έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Η αδερφή του κατηγορούμενου κρύβεται γιατί ανησυχεί ότι μπορεί να πέσει θύμα εκδίκησης από τους συγγενείς του […]

6xronos-komotini

Την ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κομοτηνή, ο 15χρονος δράστης οδηγείται σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα για να απολογηθεί. Η αστυνομία φοβάται ότι μπορεί να προκληθούν επεισόδια και γι΄αυτό έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Η αδερφή του κατηγορούμενου κρύβεται γιατί ανησυχεί ότι μπορεί να πέσει θύμα εκδίκησης από τους συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού.

«Θα μαχαιρώσω τον φονιά του παιδιού μου»

«Θέλω να φάει ισόβια. Θα μαχαιρώσω τον φονιά του παιδιού μου, αν τον αφήσουν ελεύθερο» λέει η μάνα του μικρού Σεζάλ, Καδριέ Αμέτ Ογλού. Οι συγγενείς του θύματος υποστηρίζουν ότι η ασστυνομία έδειξε για αδιαφορία γιατί δεν επενέβη  πριν ο 15χρονος φτάσει στο σημείο να σκοτώσει.

«Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του» φωνάζει εξοργισμένη η  μητέρα του 6χρονου.

Δείτε τι δήλωσε

Ο θάνατος του 6χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό και πριν από αυτόν, είχε προηγηθεί ο βιασμός του, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη.

Το κορμί του παιδιού εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης ο φερόμενος ως δράστης, ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις