Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Μαιμού” λογίστρια άρπαξε 840 ευρώ δήθεν για να εξασφαλίσει μεγάλη επιστροφή από την εφορία
ΕΛΛΑΔΑ

“Μαιμού” λογίστρια άρπαξε 840 ευρώ δήθεν για να εξασφαλίσει μεγάλη επιστροφή από την εφορία

Του Πέτρου Καρσιώτη Η… λογίστρια, πλησίασε 70χρονη γυναίκα και κατάφερε να την πείσει ότι η κόρη της θα έπαιρνε μεγάλο χρηματικό ποσό ως δήθεν επιστροφή από την Εφορία, υπό την… προϋπόθεση όμως να καταβάλει εκείνη τη στιγμή κάπου χίλια ευρώ για να «κινήσει τις διαδικασίες»! Τόσο γρήγορα και τόσο απλά, η «λογίστρια» με το πλούσιο […]

170124_ApatiKyparissia

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η… λογίστρια, πλησίασε 70χρονη γυναίκα και κατάφερε να την πείσει ότι η κόρη της θα έπαιρνε μεγάλο χρηματικό ποσό ως δήθεν επιστροφή από την Εφορία, υπό την… προϋπόθεση όμως να καταβάλει εκείνη τη στιγμή κάπου χίλια ευρώ για να «κινήσει τις διαδικασίες»!

Τόσο γρήγορα και τόσο απλά, η «λογίστρια» με το πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς και στο παρελθόν με αυτή την ιδιότητα απέσπασε ποσά από ευκολόπιστους, κατάφερε να βάλει στην τσέπη τελικά 840 ευρώ, όσα δηλαδή είχε διαθέσιμα εκείνη την ώρα η 70χρονη.

Η σκηνή, επαναλαμβανόμενη κατά καιρούς ανά την Ελλάδα με άλλους πρωταγωνιστές και άλλα θύματα, διαδραματίστηκε αυτή τη φορά στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωινό μιας από τις προηγούμενες ημέρες, η… γνώριμη από παλαιότερες συλλήψεις 40χρονη γυναίκα, χτύπησε την πόρτα της 70χρονης και άρχισε να της… ξεφουρνίζει το παραμύθι με τα περί δήθεν επιστροφής χρημάτων-αν είναι δυνατόν!- από την Εφορία στην κόρη της.

Ήταν τόσο πειστική και ήταν τέτοιο το δέλεαρ του ποσού της… επιστροφής, που η 70χρονη δεν επικοινώνησε καν με την κόρη της.

Όταν έδωσε στην 40χρονη τα χρήματα και συναντήθηκε με την κόρη, πληροφορήθηκε έκπληκτη ότι εκείνη δεν είχε καμία λογίστρια!

Μετά την καταγγελία και την περιγραφή της γυναίκας, που άρπαξε τα χρήματα, σε φωτογραφίες σεσημασμένων για το ίδιο αδίκημα, το θύμα αναγνώρισε την 40χρονη, την οποία τώρα για μία ακόμη φορά καλείται να βρει η Αστυνομία, πριν… τάξει και σε άλλους ανυποψίαστους δήθεν επιστροφές από την Εφορία.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία υπεβλήθη στην Εισαγγελία της Κυπαρισσίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις