Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θλίψη! Πέθανε ο γιος του Γιώργου Γεωργίου – Τα συγκινητικά λόγια (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γιος του Γιώργου Γεωργίου – Τα συγκινητικά λόγια (vid)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργίου και και η οικογένεια του καθώς απεβίωσε ο γιος του σε ηλικία μόλις 35 ετών. Δυστυχώς, ο Τάσος Γεωργίου έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ». Πρόκειται για μια κληρονομική πάθηση που πλήττει τον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα. Τι […]

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργίου και και η οικογένεια του καθώς απεβίωσε ο γιος του σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Δυστυχώς, ο Τάσος Γεωργίου έπασχε από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «Αταξία του Φρίντριχ». Πρόκειται για μια κληρονομική πάθηση που πλήττει τον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα.

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Γεωργίου για την σπάνια ασθένεια του γιου του

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε μιλήσει παλαιότερα για το πώς ανακάλυψε με τη σύζυγό του το τι συνέβαινε στο παιδί τους: «Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. «Αταξία του Φρίντριχ» λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

«Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου», είχε δηλώσει τότε προκαλώντας συγκίνηση για τα όσα είχε βιώσει.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις