Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαμός στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – Επιτέθηκαν στον Μάρδα (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης – Επιτέθηκαν στον Μάρδα (video)

Με μεγάλη ένταση και φωνές πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο Επαγγελματικό Επιμελητηρίο Θεσσαλονίκης, καθώς οι επαγγελματίες «ξέσπασαν», αδύναμοι πια να αντιμετωπίσουν τα φορολογικά βάρη. Εκεί παρευρίσκονταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης. Οι επαγγελματίες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κινδυνεύουν […]

mardas708_21

Με μεγάλη ένταση και φωνές πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο Επαγγελματικό Επιμελητηρίο Θεσσαλονίκης, καθώς οι επαγγελματίες «ξέσπασαν», αδύναμοι πια να αντιμετωπίσουν τα φορολογικά βάρη.

Εκεί παρευρίσκονταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Οι επαγγελματίες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κινδυνεύουν με λουκέτο, επιτέθηκαν στον Δημήτρη Μάρδα για την υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και την οποία δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

ImageHandler

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης και έτσι οι επιχειρηματίες ζήτησαν από τον βουλευτή του Σύριζα να ληφθούν μέτρα που θα προστατεύει τον μικρομεσαίο κλάδο.

Στη συνέχεια, επίθεση δέχτηκε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης, για τις ενέργειες του ΠΑΣΟΚ τα χρόνια που βρισκόταν στην εξουσία, κυρίως όμως για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να υπογράψει το πρώτο πρόγραμμα «διάσωσης».

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης ζήτησε με πολύ έντονο ύφος να επέλθει ησυχία στην αίθουσα και να σταματήσουν οι επαγγελματίες τις σκληρές επιθέσεις.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις