Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τρισίμησι χρόνια μετά, η αστυνομία εξιχνίασε απόπειρα ένοπλης ληστείας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρισίμησι χρόνια μετά, η αστυνομία εξιχνίασε απόπειρα ένοπλης ληστείας

  του Πέτρου Καρσιώτη Τρισίμησι χρόνια μετά, η Αστυνομία εξιχνίασε απόπειρα ένοπλης ληστείας με πυροβολισμούς σε κοσηματοπωλείο, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Ο δράστης στην προσπάθειά του να αρπάξει με έναν συνεργό του κοσμήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας γυναίκας, είχε πυροβολήσει κατά του συζύγου της, χωρίς να τον τραυματίσει και είχε διαφύγει.Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας […]

 

αστυ

του Πέτρου Καρσιώτη

Τρισίμησι χρόνια μετά, η Αστυνομία εξιχνίασε απόπειρα ένοπλης ληστείας με πυροβολισμούς σε κοσηματοπωλείο, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
Ο δράστης στην προσπάθειά του να αρπάξει με έναν συνεργό του κοσμήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας γυναίκας, είχε πυροβολήσει κατά του συζύγου της, χωρίς να τον τραυματίσει και είχε διαφύγει.Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ένοπλης επίθεσης ένας 40χρονος Αλβανός, δραπέτης τότε που εξαπολύθηκε η επίθεση όπως και τώρα. Σε βάρος του όπως και σε βάρος του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της οπλοχρησίας, η οποία υπεβλήθη στον εισαγγελέα.
Οι δύο δράστες, βραδινές ώρες της 21ης Ιουνίου 2013, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους,εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο σε περιοχή της Χαλκιδικής, μέσα στο οποίο  βρισκόταν η 56χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια. Με την απειλή όπλου που έφερε ο ένας από τους δύο, απαίτησαν να τοποθετήσει μέσα σε σακούλα,  χρήματα και κοσμήματα.
Κατά την παραμονή τους στο κατάστημα, η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον 61χρονο ημεδαπό σύζυγο της ιδιοκτήτριας. Βλέποντας απ έξω τη σύζυγό του σε θανάσιμο κίνδυνο, απέναντι στους δύο κακοποιούς, μπήκε τρέχοντας  στο κοσμηματοπωλείο.
Συνεπλάκη μαζί τους κι έπεσαν στο δάπεδο με αποτέλεσμα να πυροβολήσουν σε βάρος του μία φορά χωρίς να τον τραυματίσουν και να διαφύγουν χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε .Ο  40χρονος, όπως προαναφέρθηκε,  είναι δραπέτης φυλακών της χώρας, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα(ληστείες κλπ).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις