Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ΕΚΤ «προειδοποιεί» τον Τραμπ για τις δηλώσεις περί προτατευτισμού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΚΤ «προειδοποιεί» τον Τραμπ για τις δηλώσεις περί προτατευτισμού

Ο Μπενουά Κερά, ως μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε σε σημερινές του δηλώσεις πως ο οικονομικός προστατευτισμός που εισηγείται ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κακή ιδέα για την παγκόσμια οικονομία. Ειδικότερα σημείωσε “Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα”, ενώ πρόσθεσε πως είναι εξαιρετικά νωρίς για να υπάρξει εκτενέστερη τοποθέτηση, […]

ΕΚΤ

Ο Μπενουά Κερά, ως μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε σε σημερινές του δηλώσεις πως ο οικονομικός προστατευτισμός που εισηγείται ο Ντόναλντ Τραμπ είναι κακή ιδέα για την παγκόσμια οικονομία.

Ειδικότερα σημείωσε “Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα”, ενώ πρόσθεσε πως είναι εξαιρετικά νωρίς για να υπάρξει εκτενέστερη τοποθέτηση, καθώς ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη πλήρως αποσαφηνίσει τις θέσεις του.

Περαιτέρω ο Μπενουά Κερέ τόνισε πως είναι επίσης παρά πολύ νωρίς για την ΕΚΤ να μεταβάλλει την χαλαρή νομισματική πολιτική της. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις