Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μοσούλη : Οι αντάρτες του ISIS ανατίναξαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοσούλη : Οι αντάρτες του ISIS ανατίναξαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο τη; Δυτικής Μοσούλης. Η συγκεκριμένη πράξη έγινε, ώστε να μην έχουν την δυνατότητα οι Ιρακινές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν το κτίριο στα πλαίσια των επιχειρήσεων ανακατάληψης της πόλης. Σύμφωνα με μαρτυρίες από άτομα που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το πρακτορείο Reuters , και οι οποίοι ζήτησαν […]

Τζιχαντιστές

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο τη; Δυτικής Μοσούλης. Η συγκεκριμένη πράξη έγινε, ώστε να μην έχουν την δυνατότητα οι Ιρακινές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν το κτίριο στα πλαίσια των επιχειρήσεων ανακατάληψης της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από άτομα που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το πρακτορείο Reuters , και οι οποίοι ζήτησαν να μην γνωστοποιηθούν τα στοιχεία τους το κτίριο που είναι κατασκευασμένο ως πυραμίδα, από την ένταση της έκρηξης έχει γείρει.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο πάνω στην όχθη του ποταμού Τίγρη κόβοντας ουσιαστικά την πόλη στην μέση, της οποίας το ανατολικό τμήμα ελέγχουν οι καθεστωτικές δυνάμεις ενώ ετοιμάζονται για την ανακατάληψη και του Δυτικού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μοσούλη είναι η τελευταία μεγάλη πόλη που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις