Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Ελ Τσάπο»: Ο αρχηγός του μεγαλύτερου καρτέλ στο Μεξικό εκδόθηκε στις ΗΠΑ (video)
ΚΟΣΜΟΣ

«Ελ Τσάπο»: Ο αρχηγός του μεγαλύτερου καρτέλ στο Μεξικό εκδόθηκε στις ΗΠΑ (video)

Στη φυλακή της Νέας Υόρκης μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χοακίν Γκουζμάν, ο βαρόνος των ναρκωτικών, γνωστός ως «Ελ Τσάπο». Ο μεγαλύτερος έμπορος στο Μεξικό, συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απόδρασή του από φυλακή υψίστης ασφαλείας και η Αμερική ζήτησε την έκδοση του προκειμένου να δικαστεί. Η έκδοσή του είχε προαναγγελθεί από τον […]

ImageHandler

Στη φυλακή της Νέας Υόρκης μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χοακίν Γκουζμάν, ο βαρόνος των ναρκωτικών, γνωστός ως «Ελ Τσάπο».

Ο μεγαλύτερος έμπορος στο Μεξικό, συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απόδρασή του από φυλακή υψίστης ασφαλείας και η Αμερική ζήτησε την έκδοση του προκειμένου να δικαστεί.

chapo1-thumb-large

Η έκδοσή του είχε προαναγγελθεί από τον κομμισάριο εθνικής ασφαλείας Ρανάτο Σάλες, που τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι «περιμένουμε την έκδοση του Γκούζμαν τον Φεβρουάριο, ή νωρίτερα».

Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, του Μεξικανού εμπόρου ναρκωτικών, Χοσέ Ρεφούτζιο Ροντρίγκεζ, τόνισε ότι «αυτό δεν μπορεί να ισχύει, διότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί».

Δείτε τη μεταφορά του «Ελ τσάπο»:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις