Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άγρια δολοφονία 82χρονου συνταξιούχου στο διαμέρισμα του στον Πειραιά
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία 82χρονου συνταξιούχου στο διαμέρισμα του στον Πειραιά

Του Πέτρου Καρσιώτη Άγρια δολοφονία με θύμα ηλικιωμένο, αποκαλύφθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 57, στον Πειραιά. Οι δράστες είχαν χτυπήσει τον άτυχο 82χρονο που διέμενε μόνος στο διαμέρισμα και είχαν ερευνήσει όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα. Τον 82χρονο συνταξιούχο, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στα  Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εντόπισε νεκρό […]

ELAS

Του Πέτρου Καρσιώτη

Άγρια δολοφονία με θύμα ηλικιωμένο, αποκαλύφθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 57, στον Πειραιά.

Οι δράστες είχαν χτυπήσει τον άτυχο 82χρονο που διέμενε μόνος στο διαμέρισμα και είχαν ερευνήσει όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα.

Τον 82χρονο συνταξιούχο, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στα  Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εντόπισε νεκρό ο γιος του, που τον αναζητούσε.

Δεν απαντούσε όμως στις συνεχείς κλήσεις του και ανήσυχος, αποφάσισε να πάει στο σπίτι το πρωί της Πέμπτης να δει μόνος του τι είχε συμβεί.

Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, κάτι που δείχνει ότι συνέβησαν δύο πράγματα. Είτε ότι το άτυχο θύμα γνώριζε ατούς που του έκοψαν το νήμα της ζωής είτε  τους άνοιξε την πόρτα, παραπλανημένος και τον αιφνιδίασαν.

Ο γιος βρήκε τον πατέρα  νεκρό στον καναπέ, με εμφανή τραύματα από χτυπήματα και σκεπασμένο με σεντόνι και κουβέρτα.

Σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά και ιατροδικαστής.

Το θύμα έφερε εμφανή χτυπήματα και σημάδια περίδεσης στον λαιμό, τα οποία ενδεχομένως να οδηγούν στο συμπέρασμα πως το θύμα στραγγαλίστηκε και είχε ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο αυτά μένει να απαντηθούν, μετά το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Καθώς το θύμα δεν ήταν κάποιας ιδιαίτερης οικονομικής επιφάνειας, εκτιμάται ότι οι δράστες τον σκότωσαν μεν με πιθανότερο κίνητρο τη ληστεία, όμως ενδεχομένως η λεία τους να ήταν κάποιο πολύ μικρό και ευτελές ποσό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις