Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ο Πούτιν πιο σκληρός από ποτέ: Όσοι διαδίδουν φήμες για τον Τραμπ, είναι χειρότεροι από πόρνες (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν πιο σκληρός από ποτέ: Όσοι διαδίδουν φήμες για τον Τραμπ, είναι χειρότεροι από πόρνες (vid)

Ιδιαίτερα σκληρός και εντελώς κάθετος ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενώ διέψευσε οποιαδήποτε περίεργη και φιλική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ. Όσους διαδίδουν φήμες για σεξουαλικά όργια του Τραμπ που έχει στα χέρια της η Ρωσία, χαρακτηρίστηκαν από τον πρόεδρο της Ρωσίας «χειρότεροι από πόρνες». «Όσοι διέταξαν την κατασκευή αυτών των ψεμάτων που […]

τραμπ

Ιδιαίτερα σκληρός και εντελώς κάθετος ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενώ διέψευσε οποιαδήποτε περίεργη και φιλική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όσους διαδίδουν φήμες για σεξουαλικά όργια του Τραμπ που έχει στα χέρια της η Ρωσία, χαρακτηρίστηκαν από τον πρόεδρο της Ρωσίας «χειρότεροι από πόρνες».

«Όσοι διέταξαν την κατασκευή αυτών των ψεμάτων που διαχέονται κατά του νεοεκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ και τα χρησιμοποιούν στην πολιτική αρένα είναι χειρότεροι από πόρνες, δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό», είπε χαρακτηριστικά.

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε την έλλειψη ανάγκης του μεγιστάνα να βρεθεί σεξουαλικά με πόρνες σε κάποια σουίτα: «Ο Τραμπ είναι ενήλικας, και είναι ένας άντρας που οργανώνει καλλιστεία για χρόνια και έχει μιλήσει με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως θα αναζητούσε ευκαιρία να συναντηθεί με τα κορίτσια μας, “χαμηλής ηθικής”. Αν και βέβαια έχουμε τις καλύτερες στον κόσμο!».

putin

Οι φήμες που ήθελαν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να καλοπερνά με πόρνες σε δωμάτιο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Μόσχα, κυκλοφόρησαν μέρες πριν και προέρχονται από μια έκθεση του Κρίστοφερ Στιλ, πρώην πράκτορα των βρετανικών υπηρεσιών.

Με αυτό το υλικό, η Μόσχα εκβίαζε τον Τραμπ, όπως ανέφεραν οι φήμες, ενώ ο Λι εξαφανίστηκε με την οικογένεια του από προσώπου γης. Την ύπαρξη του καυτού βίντεο είχε διαψεύσει και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτηρίζοντας τον Στιλ ως ένα «φυγόδικο απατεώνα της MI6».

Για τις ικανότητες του Τραμπ o Πούτιν , είπε: «Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν ξέρω τι ή τι δεν θα κάνει στην παγκόσμια σκηνή, άρα δεν έχω λόγο ούτε να τον κριτικάρω ούτε να τον υπερασπιστώ».

poutin_wide

Ο Πούτιν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και για τις υπόνοιες πως η Μόσχα παρακολουθούσε τον Τραμπ από το 2013 που λέγεται πως καταγράφηκε το ροζ βίντεο: «Όταν ο Τραμπ ήρθε στη Μόσχα δεν ήταν στην πολιτική σκηνή, ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ένας πλούσιος Αμερικάνος. Νομίζετε πως οι μυστικές μας υπηρεσίες παρακολουθούν κάθε Αμερικάνο δισεκατομμυριούχο;»

Όμως η Ρωσία, έχει «ιστορία» στο να εκβιάζει πολιτικά πρόσωπα με περίεργα βίντεο που καταλήγουν στη δημοσιότητα, αναφέρει ο Guardian.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις