Αθήνα

°C

Σάββατο

16

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μοσκοβισί για Τραμπ: “Οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι ροκ”
ΚΟΣΜΟΣ

Μοσκοβισί για Τραμπ: “Οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι ροκ”

O Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σε ομάδα δημοσιογράφων στο Παρίσι, δήλωσε χαρακτηριστικά, πως οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι «ροκ». Ο Μοσκοβισί σχολίασε τις επικριτικές δηλώσεις του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ευρωπαϊκό σχέδιο και την πρόβλεψή του ότι και άλλες χώρες θα εγκαταλείψουν την ΕΕ, […]

mosko

O Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σε ομάδα δημοσιογράφων στο Παρίσι, δήλωσε χαρακτηριστικά, πως οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι «ροκ».

Ο Μοσκοβισί σχολίασε τις επικριτικές δηλώσεις του νέου Πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για το ευρωπαϊκό σχέδιο και την πρόβλεψή του ότι και άλλες χώρες θα εγκαταλείψουν την ΕΕ, αναφέροντας ότι είναι αδιανόητο το ότι έχουμε μια αμερικανική διοίκηση που επιθυμεί τη διάλυση της ΕΕ. «Δε δέχομαι τέτοιου είδους οραματισμούς και σχόλια που προσδοκούν κι άλλες αποχωρήσεις από την ΕΕ», δήλωσε ο Μοσκοβισί στους δημοσιογράφους, εκτιμώντας πως οι σχέσεις της ΕΕ με τις ΗΠΑ ενδέχεται να είναι «ροκ».

Τέλος, ο Γάλλος Επίτροπος χαρακτήρισε «απογοητευτικά» τα σχόλια του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά όσον αφορά το Brexit και πρόσθεσε: «Αναμένω πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα σταθεί στο πλευρό των Ευρωπαίων εταίρων του και ελπίζω ότι δε θα χρειάζεται κάθε φορά να μιλάμε σε τέτοιους τόνους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις