Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διευθυντής CIA για Τραμπ: “Να προσέχει όταν μιλά δημόσια για μας”
ΚΟΣΜΟΣ

Διευθυντής CIA για Τραμπ: “Να προσέχει όταν μιλά δημόσια για μας”

Μιλώντας σε υψηλούς τόνους και με εντυπωσιακό θάρρος, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν σχολιάζοντας τις «επικίνδυνες κινήσεις του Τραμπ». «Ο Τραμπ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν μιλάει δημοσίως για την CIA», είπε με έντονο ύφος ο Μπρέναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νέος πρόεδρος της Αμερικής δεν […]

tzon-mprenan

Μιλώντας σε υψηλούς τόνους και με εντυπωσιακό θάρρος, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν σχολιάζοντας τις «επικίνδυνες κινήσεις του Τραμπ». «Ο Τραμπ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν μιλάει δημοσίως για την CIA», είπε με έντονο ύφος ο Μπρέναν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νέος πρόεδρος της Αμερικής δεν έχει κατανοήσει τον κίνδυνο που κρύβει η Ρωσία για την χώρα.

Η Αμερική πρέπει να ξέρει πως «ο Τραμπ αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, έτσι ώστε ο πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Το ύφος του διευθυντή της CIA επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό τις φήμες που ήθελαν να έχουν «σπάσει» οι σχέσεις Τραμπ- Μπρέναν, μετά τη διαρροή των στοιχείων με τα όργια που καίνε τον μεγιστάνα.

Ο Τραμπ είχε κατηγορήσει με tweet του τη CIA που επέτρεψε μια τέτοια διαρροή. «Ζούμε άραγε στη ναζιστική Γερμανία;» είχε γράψει σε ανάρτηση του, την ώρα που ο Μπρέναν δήλωσε πως ο Τραμπ γνώριζε το περιεχόμενο του φακέλου πριν τη διαρροή.

«Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι να εξισώνει την κοινότητα των υπηρεσιών ασφαλείας με τη ναζιστική Γερμανία» τόνισε ο Μπρέναν, που προειδοποίησε τον νέο πρόεδρο να προσέχει πολύ καλά τις κινήσεις του με τον «εχθρό Ρωσία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις