Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Mask Boy: Η τραγική ιστορία του αγοριού με τα δύο πρόσωπα (photos- video)
ΚΟΣΜΟΣ

Mask Boy: Η τραγική ιστορία του αγοριού με τα δύο πρόσωπα (photos- video)

Παγκόσμια συγκίνηση είχε προκαλέσει η ιστορία του μικρού Huikang, γνωστού ως “mask boy”, που γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2009 από μια οικογένεια αγροτών στην πόλη Xiangtan. Το αγοράκι που γεννήθηκε με δύο πρόσωπα, τρόμαξε τους γιατρούς που δεν ήθελαν να το δείξουν στη μητέρα, ωστόσο εκείνη επέμενε. “Είδα το παιδί να κλαίει και έκλαιγα κι εγώ. […]

MASKBOY2_578_355

Παγκόσμια συγκίνηση είχε προκαλέσει η ιστορία του μικρού Huikang, γνωστού ως “mask boy”, που γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2009 από μια οικογένεια αγροτών στην πόλη Xiangtan.

Το αγοράκι που γεννήθηκε με δύο πρόσωπα, τρόμαξε τους γιατρούς που δεν ήθελαν να το δείξουν στη μητέρα, ωστόσο εκείνη επέμενε.

MASKBOY

Είδα το παιδί να κλαίει και έκλαιγα κι εγώ. Ένιωσα την καρδιά μου να σπάει. Γιατί να συνέβη αυτό σε εμένα”, δήλωσε η 23χρονη Yi Lianxi, μητέρα του παιδιού που τόνισε πως τα υπερηχογραφήματα δεν είχαν δείξει κανένα πρόβλημα.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της ίδιας, πως η γιαγιά και πολλοί συγγενείς είχαν προτείνει να πετάξουν το παιδί.

Πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό;”, λέει η μητέρα του.

MASKBOY3

Η οικογένεια αντιμετώπισε μεγάλο ρατσισμό, και η ιστορία του παιδιού έγινε γωστή όταν η μητέρα του το πήγε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο για θεραπεία αλλά ο γιατρός δεν ήταν αισιόδοξος.

MASKBOY4

“Δεν ήταν μόνο οι μαλακοί του ιστοί που είχαν υποστεί ζημιά, είχαν σπάσει και μετακινηθεί, αλλά είχαν καταστραφεί και τα κροταφικά οστά, τα ζυγωματικά και η άνω γνάθος“, είχε πει ο Wang Duquan είπε σε δημοσιογράφο.

MASKBOY5

Η ιστορία του συγκίνησε τόσο την κοινή γνώμη, που βοήθησε οικονομικά την οικογένεια με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν οι επεμβάσεις που κόστισαν 47.200 λίρες.

Τώρα, ο μικρός που έχει εμφανώς αλλάξει, θα πρέπει να περιμένει 10 χρόνια για να δει τα οστά του προσώπου του να μεγαλώνουν φυσιολογικά.

Δείτε το συγκινητικό video:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις