Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άφαντος ο πράκτορας που έδωσε στοιχεία για τα «όργια» του Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Άφαντος ο πράκτορας που έδωσε στοιχεία για τα «όργια» του Τραμπ

Άφαντος είναι ο Κρίστοφερ Λι, ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που παρέδωσε στοιχεία που καίνε τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αποδεικνύουν όργια του προέδρου με ιερόδουλες σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph ο 52χρονος πράκτορας εγκατέλειψε χτες την έπαυλη του 1,5 εκατομμυρίου λιρών που μένει στην Αγγλία. Ζητώντας από τον […]

trump_532_355

Άφαντος είναι ο Κρίστοφερ Λι, ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που παρέδωσε στοιχεία που καίνε τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αποδεικνύουν όργια του προέδρου με ιερόδουλες σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph ο 52χρονος πράκτορας εγκατέλειψε χτες την έπαυλη του 1,5 εκατομμυρίου λιρών που μένει στην Αγγλία. Ζητώντας από τον γείτονα του να φροντίζει τη γάτα του, εξαφανίστηκε μαζί με την οικογένεια του, με τα σενάρια πως η ζωή του κινδυνεύει να φουντώνουν όλο και περισσότερο.

«Μου ζήτησε να προσέχω τη γάτα του γιατί θα λείψει για μερικές ημέρες. Δεν ξέρω πού πηγαίνει ή πώς να έρθω σε επαφή μαζί του. Δεν τον ξέρω πολύ καλά, πέρα από ένα “γεια”», ανέφερε ο γείτονας του Στιλ.

Ο 52χρονος άντρας, ειδικός στην ανάλυση δεδομένων πληροφοριών που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον δολοφονημένο Ρώσο πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο, πιθανόν φοβάται την αντίδραση του Κρεμλίνου και επέλεξε να εξαφανιστεί.

Να σημειωθεί πως ο Στιλ, όταν αποχώρησε από τις βρετανικές υπηρεσίες, έδωσε πληροφορίες στο FBI για το καθεστώς διαφθοράς στη FIFA.

Αμερικανοί αξιωματούχοι τονίζουν, πως τα στοιχεία που παρέδωσε για τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενισχύουν την αξιοπιστία των πληροφοριών που αφορούν στην έντονη ζωή του Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις