Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Δωδεκάχρονη μετέδωσε live την αυτοκτονία της στο Facebook (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Δωδεκάχρονη μετέδωσε live την αυτοκτονία της στο Facebook (video)

Μια σοκαριστική ιστορία είναι καταγεγραμμένη σε ένα τρομακτικό video που αναπαράγεται συνεχώς και η αστυνομία δηλώνει πως δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα για να μην προβάλλονται τα πλάνα. Στις 30 Δεκέμβρη, ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και μετέδωσε live την αυτοκτονία της μέσω Facebook. Η Katelyn Nicole Davis, […]

ImageHandler

Μια σοκαριστική ιστορία είναι καταγεγραμμένη σε ένα τρομακτικό video που αναπαράγεται συνεχώς και η αστυνομία δηλώνει πως δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα για να μην προβάλλονται τα πλάνα.

Στις 30 Δεκέμβρη, ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και μετέδωσε live την αυτοκτονία της μέσω Facebook.

Η Katelyn Nicole Davis, από το Cedartown της Τζόρτζια είχε προειδοποιήσει με βίντεο στις 27 Δεκέμβρη για το τέλος της και περιέγραφε τα φρικτά βασανιστήρια της στα χέρια συγγενή που την κακοποιούσε σεξουαλικά. Σε αναρτήσεις της «ξεσπούσε» και ζητούσε βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία υπέφερε.

Η 12χρονη κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού της και οι Αρχές έσπευσαν να τη σώσουν, όμως στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Με χτυπάει με μια ζώνη και κάθε φορά προσπαθεί να με βιάσει. Όταν του είπα να σταματήσει να είναι τόσο “ανώμαλος μπροστά στα μικρότερα αδέρφια μου“, εκείνος της απάντησε “άντε να κρεμαστείς“», λέει η κοπέλα.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον συγγενή που κακοποιούσε το άτυχο κορίτσι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις