Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάνω από όλα μπαμπάς: Τα δάκρυα της κόρης του Ομπάμα όταν μίλησε για εκείνη (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Πάνω από όλα μπαμπάς: Τα δάκρυα της κόρης του Ομπάμα όταν μίλησε για εκείνη (video)

  Τον τελευταίο λόγο του έβγαλε ο Ομπάμα λίγο πριν παραδώσει τα ηνία στον Τραμπ, έναν λόγο που ομολογουμένως είχε πολύ συναίσθημα. Ο Μπαράκ που αγαπήθηκε πολύ, συγκίνησε όλο τον κόσμο που τον άκουγε και ζητούσε να μείνει αυτός στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, δείχνοντας ακόμη και τώρα τη λατρεία στο πρόσωπο του. Ο […]

maliaobama_h_645_450 

Τον τελευταίο λόγο του έβγαλε ο Ομπάμα λίγο πριν παραδώσει τα ηνία στον Τραμπ, έναν λόγο που ομολογουμένως είχε πολύ συναίσθημα.

Ο Μπαράκ που αγαπήθηκε πολύ, συγκίνησε όλο τον κόσμο που τον άκουγε και ζητούσε να μείνει αυτός στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, δείχνοντας ακόμη και τώρα τη λατρεία στο πρόσωπο του.

Ο Ομπάμα όμως, αν επιλέγει έναν ρόλο στη ζωή του που δεν θα άλλαζε για τίποτα στον κόσμο, είναι αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αναφερθεί στα αγαπημένα του κορίτσια, που δίνουν νόημα στη ζωή του.

959785_1_malia_standard

Όταν ο απερχόμενος πρόεδρος μίλησε για την οικογένεια του, ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ενώ η κόρη του Μαλία, δάκρυσε για τα τρυφερά λόγια του μπαμπά της.

”Τα τελευταία 25 χρόνια ήσουν σύζυγος, μητέρα των παιδιών μου και η καλύτερη φίλη μου. Ανέλαβες έναν ρόλο που δεν ζήτησες και τον έκανες δικό σου, με χάρη και ευγένεια. Έκανες τον Λευκό Οίκο ένα μέρος που ανήκει σε όλους. Και η νέα γενιά έχει τα στάνταρ της πιο ψηλά γιατί έχει εσένα πρότυπο. Με έκανες περήφανο και έκανες και τη χώρα υπερήφανη”, είπε για τη Μισέλ.

636011510049854286-ap-obama-malias-graduation-82502200

Και συνέχισε για τις κόρες του: ”Κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες γίνατε δυο υπέροχες κοπέλες. Είστε έξυπνες και όμορφες αλλά κυρίως είστε ευγενικές, παθιασμένες και σκέφτεστε τους άλλους και αντέξατε το βάρος όλων των χρόνων στο επίκεντρο, τόσο εύκολα. Απ’ όσα έχω κάνει στη ζωή μου, περισσότερο απ’ όλα είμαι περήφανος που είμαι ο μπαμπάς σας”.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις