Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Ξέχασε που πάρκαρε το αυτοκίνητο και το έψαχνε για έξι μήνες!
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ξέχασε που πάρκαρε το αυτοκίνητο και το έψαχνε για έξι μήνες!

Έχουν άδικο που λένε, δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι… Ένας άνδρας από τη Σκωτία δανείστηκε τη BMW από έναν φίλο του, ώστε να μεταβεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για τη συναυλία του ροκ συγκροτήματος Stone Roses τον περασμένο Ιούνιο. Ο Σκωτσέζος την πάρκαρε σε πάρκινγκ έξω από το Στάδιο Ετιχάντ, […]

mch

Έχουν άδικο που λένε, δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι…

Ένας άνδρας από τη Σκωτία δανείστηκε τη BMW από έναν φίλο του, ώστε να μεταβεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για τη συναυλία του ροκ συγκροτήματος Stone Roses τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Σκωτσέζος την πάρκαρε σε πάρκινγκ έξω από το Στάδιο Ετιχάντ, όπου έλαβε χώρα η συναυλία, όμως ξέχασε πού την πάρκαρε.

Την έψαξε για πάνω από πέντε μέρες και αφού οι προσπάθειές του δε στέθηκαν με επιτυχία, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη. Αυτός ήρθε σε επαφή με πολλές εταιρείες και το τοπικό συμβούλιο για να δει αν το όχημά του εντοπίστηκε ή μετακινήθηκε. Όμως, ούτε εκείνος δε βρήκε άκρη και δύο μήνες αργότερα το δήλωσε ως χαμένο-κλεμμένο.

Όλα έδειχναν ότι η BMW του… έκανε φτερά, όμως τα πάντα άλλαξαν άρδην την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία για να πάρει τα καλά νέα.

«Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοκίνητο σε πολυώροφο πάρκινγκ, που είχε χαθεί από τον περασμένο Ιούνιο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο θα πει το μηχάνημα εισιτηρίων, όταν τελικά βάλει το εισιτήριο, σε λίρες», έγραψε ο επιθεωρητής της αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ταρίφα θα πάει γύρω στις… 5000 λίρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις