Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τα πήρε” και του πέταξε από το μπαλκόνι το πλυντήριο στο αυτοκίνητο! (photo)
ΚΟΣΜΟΣ

“Τα πήρε” και του πέταξε από το μπαλκόνι το πλυντήριο στο αυτοκίνητο! (photo)

Οι καβγάδες για το πάρκινγκ είναι συνηθισμένοι, ,όμως η συγκεκριμένη κατάληξη, μάλλον ασυνήθιστη είναι για τους περισσότερους! Ένας θυμωμένος άντρας στην περιοχή Izmir της δυτικής Σμύρνης, «πήρε ανάποδες» όταν κάποιος είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του κάτω από το σπίτι του και αντέδρασε κάπως… άγρια. Το πλυντήριο βέβαια ήταν η χαριστική βολή καθώς λίγο πιο πριν […]

imagehandler

Οι καβγάδες για το πάρκινγκ είναι συνηθισμένοι, ,όμως η συγκεκριμένη κατάληξη, μάλλον ασυνήθιστη είναι για τους περισσότερους!

Ένας θυμωμένος άντρας στην περιοχή Izmir της δυτικής Σμύρνης, «πήρε ανάποδες» όταν κάποιος είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του κάτω από το σπίτι του και αντέδρασε κάπως… άγρια.

Το πλυντήριο βέβαια ήταν η χαριστική βολή καθώς λίγο πιο πριν του πέταξε μπογιά, ενώ ακολούθησε η εκτόξευση του πλυντηρίου, που φυσικά διέλυσε το όχημα.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του οχήματος κάλεσε την αστυνομία η οποία ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα είπαν οι γείτονες, ο άντρας που πέταξε το πλυντήριο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρέφει ξένες περιουσίες.

car%20wash%20mashine%2010-1-2017
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις