Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στη Σμύρνη τον περιμένει να γυρίσει
ΚΟΣΜΟΣ

Ο σκύλος του αστυνομικού που σκοτώθηκε στη Σμύρνη τον περιμένει να γυρίσει

  Πόνο ψυχής προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει τον σκύλο του άτυχου αστυνομικού που σκοτώθηκε στην επίθεση της Σμύρνης, να περιμένει υπομονετικά τον αγαπημένο του «φίλο». Ο αστυνομικός Φετχί Σεκίν σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με τους δύο τρομοκράτες που ανατίναξαν το αυτοκίνητο έξω από το δικαστήριο της Σμύρνης. Νεκροί έπεσαν οι δύο δράστες, αλλά κι ένας […]

 

imagehandlerhfxl45n5

Πόνο ψυχής προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει τον σκύλο του άτυχου αστυνομικού που σκοτώθηκε στην επίθεση της Σμύρνης, να περιμένει υπομονετικά τον αγαπημένο του «φίλο».

Ο αστυνομικός Φετχί Σεκίν σκοτώθηκε όταν συγκρούστηκε με τους δύο τρομοκράτες που ανατίναξαν το αυτοκίνητο έξω από το δικαστήριο της Σμύρνης. Νεκροί έπεσαν οι δύο δράστες, αλλά κι ένας δικαστικός υπάλληλος.

Ο 43χρονος που αποκαλείται ήρωας από τα τούρκικα μέσα καθώς θυσίασε τη ζωή του ώστε να μη συμβεί μεγαλύτερη τραγωδία, υπηρετούσε δέκα χρόνια στην είσοδο του δικαστηρίου της Σμύρνης.

Εκεί ακριβώς, το σκυλί περιμένει κάθε μέρα τον Σεκίν να επιστρέψει.

Βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει τον Ζεϊτίν, τον σκύλο, να τρέχει μαζί τον Σεκίν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης προσπαθώντας να εμποδίσει τους τρομοκράτες.

554497_724819487533376_2056645313_n

Ο Σεκίν αγαπούσε τα ζώα και ο Ζεϊτίν ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που τον προστάτευε χρόνια ο 43χρονος αστυνομικός.

dogpolice555555

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις