Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Αλαλούμ” από τις Τουρκικές αρχές! Ουζμπέκος είναι τελικά ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης!
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

“Αλαλούμ” από τις Τουρκικές αρχές! Ουζμπέκος είναι τελικά ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης!

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, ο ένοπλος που σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Ρέινα την Πρωτοχρονιά, κατάγεται τελικά από το Ουζμπεκιστάν. «Κατέληξαν» στην ταυτότητα του Οι τουρκικές αρχές, μετά από αλλεπάλληλα λάθη, αναφέρουν πως ο δράστης ονομάζεται Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ και χρησιμοποιούσε και την ονομασία «Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν». Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, τον μακελάρη βοήθησε ένας […]

makelaris-reina-708

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, ο ένοπλος που σκόρπισε τον θάνατο στο κλαμπ Ρέινα την Πρωτοχρονιά, κατάγεται τελικά από το Ουζμπεκιστάν.

Αποτέλεσμα εικόνας για club reina τρομοκρατης

«Κατέληξαν» στην ταυτότητα του

Αποτέλεσμα εικόνας για club reina makelaris

Οι τουρκικές αρχές, μετά από αλλεπάλληλα λάθη, αναφέρουν πως ο δράστης ονομάζεται Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ και χρησιμοποιούσε και την ονομασία «Αμπού Μοχάμεντ Χορασάν».

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, τον μακελάρη βοήθησε ένας τρομοκράτης από το ανατολικό Τουρκμενιστάν.

Οι έρευνες του Ουζμπέκου τρομοκράτη για τον εντοπισμό του συνεχίζονται ενώ οι συλλήψεις ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για το μακελειό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς  μέχρι στιγμής ανέρχονται στα 25 άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις