Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σήμερα κρίνεται η τύχη του ανήλικου γιου της Ρούπα
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα κρίνεται η τύχη του ανήλικου γιου της Ρούπα

Σήμερα, πρωί του Σαββάτου, μετά από εισαγγελική παραγγελία, εξουσιοδοτημένη κοινωνική λειτουργός θα βρεθεί στην Καλαμάτα, για να εξετάσει το περιβάλλον στο οποίο υπάρχει περίπτωση να ζήσει ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη. Στο σπίτι που θα ελεγχθεί, κατοικεί η μητέρα και η αδελφή της κρατουμένης, που είναι οι συγγενείς οι οποίοι […]

pola-roupa-tromokratiki-organosi-syllipsi-750

Σήμερα, πρωί του Σαββάτου, μετά από εισαγγελική παραγγελία, εξουσιοδοτημένη κοινωνική λειτουργός θα βρεθεί στην Καλαμάτα, για να εξετάσει το περιβάλλον στο οποίο υπάρχει περίπτωση να ζήσει ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη.

Στο σπίτι που θα ελεγχθεί, κατοικεί η μητέρα και η αδελφή της κρατουμένης, που είναι οι συγγενείς οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να επικοινωνούν με το ανήλικο παιδί.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές προχωρούν τις εξονυχιστικές έρευνες σχετικά με τους στόχους της Ρούπα και των συνεργατών, αλλά και τα μυστικά που κρύβουν.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ισχυρά χαρτιά, είτε χειρόγραφες σημειώσεις, είτε προσχέδια κείμενων με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις, αλλά και σχεδιαγράμματα με οδούς κοντά στους δυο «στόχους».

Απ’ ότι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, ο στόχος ήταν το Λιμάνι του Πειραιά, αλλά και το κτήριο που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει από την πλευρά της τα μικρά χαρτάκια που είχε φυλάξει με απόλυτη προσοχή η Ρούπα, στα οποία αναγράφονται 70 ονόματα: εφοπλιστών, επιχειρηματιών, διοικητών ΔΕΚΟ και Δημοσίων Οργανισμών, πολιτικών αλλά και κτηρίων που στεγάζονται πολυεθνικές εταιρείες και πρεσβείες.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως η συλληφθείσα είχε σχεδιάσει αρκετά χτυπήματα, αφού όπως έχει αποδειχθεί σε τουλάχιστον δυο ληστείες και μια απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη με ελικόπτερο, έχει τις «δυνατότητες» να οργανώνει επιθέσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις