Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολιτικά τάκλιν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικά τάκλιν

Του Γιάννη Ντσούνου Πότε επιτέλους Πότε θα βγουν επιτέλους αυτές οι εγκύκλιοι για τις εισφορές όσων εργάζονται με μπλοκάκια? Γιατί είναι ανεπίτρεπτο στις αρχές του Ιανουαρίου χιλιάδες πολίτες να μην γνωρίζουν αν θα πρέπει να κλείσουν ή όχι τα μπλοκάκια τους και κυρίως να μην γνωρίζουν τι θα πληρώσουν? Το δε χειρότερο είναι ότι η […]

tsipras

Του Γιάννη Ντσούνου

Πότε επιτέλους

Αποτέλεσμα εικόνας για μπλοκακια

Πότε θα βγουν επιτέλους αυτές οι εγκύκλιοι για τις εισφορές όσων εργάζονται με μπλοκάκια? Γιατί είναι ανεπίτρεπτο στις αρχές του Ιανουαρίου χιλιάδες πολίτες να μην γνωρίζουν αν θα πρέπει να κλείσουν ή όχι τα μπλοκάκια τους και κυρίως να μην γνωρίζουν τι θα πληρώσουν? Το δε χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση υπολογίζει σε αυτά τα έσοδα αυτής της κατηγορίας πολιτών χωρίς ακόμη να γνωρίζει πόσοι από αυτούς θα έχουν δυνατότητα να πληρώσουν .

Άχρηστο

Αποτέλεσμα εικόνας για πρωθυπουργικο γραφειο θεσσαλονικη

Αχρείαστο θεωρούν οι Θεσσαλονικείς το γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη τους. Μάλλον δεν κατάλαβαν εκεί στην συμπρωτεύουσα ότι μειώθηκε η ανεργία από τις προσλήψεις που έγιναν?

Ίδια συνταγή

Αποτέλεσμα εικόνας για υποδοση

Κάθε φορά που απομακρύνεται το ενδεχόμενο να εισπράξει η χώρα μας την δόση από τους εταίρους μας , ξεκινά η συζήτηση για την υποδόση. Σας θυμίζει κάτι?  Μόλις πέρυσι έγινε το ίδιο και αυτό θα ζήσουμε και τώρα αν δεν κλείσει η διαπραγμάτευση στο τέλος του μήνα .

Θεατρικές ανησυχίες

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας παρασταση αποδοκιμασιες

Η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί αρκετές θεατρικές παραστάσεις .Η αλήθεια είναι επίσης ότι στην τελευταία του θεατρική απόδραση ( στο έργο που περιγράφει τη ζωή του Ζαχαριάδη ) ο κόσμος τον αποδοκίμασε .Το χαρακτηριστικό δε, ήταν ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν ήταν στην πλειοψηφία τους αριστεροί .

Κι όμως υπάρχει

Αποτέλεσμα εικόνας για σωρρας

Κι όμως στη χώρα υπάρχει δικαστικός λειτουργός και δικαστήριο που πείστηκε ότι υπάρχει ένας τύπος ονόματι Σώρρας που μπορεί να έχει 600 δις σε κάποια τράπεζα ή σε κάποιο στρώμα.Την ίδια στιγμή που ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει περιουσία 70 δις. Ήμαρτον δηλαδή ….

 

 

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ

Ήταν δίκαιο το κίνημα δεν πληρώνω δηλώνει ο οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ κ Παρασκευόπουλος . Ναι αλλά τον λογαριασμό για τα απλήρωτα διόδια και τους λογαριασμούς μαζί με τα πρόστιμα , τους τον έστειλε κανονικά η κυβέρνηση .Ποιός θα πληρώσει τον λογαριασμό της επανάστασης λοιπόν? Οι πολίτες που πίστεψαν στο ψέμα. Απορία – Αν γίνει τώρα ένα κίνημα δεν πληρώνω θα είναι πάλι δίκαιο ?

 

ΨΑΧΝΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ο υφυπουργός κ Μαυραγάννης ακόμη ψάχνει τις αρμοδιότητές του στο υπουργείο Υποδομών. Μέχρι πάντως να βρει τις αρμοδιότητες φέρεται να διόρισε 15 υπαλλήλους και μάλιστα τους πλήρωσε και υπερωριακή εργασία .

Εδώ εργασία δεν έχουν … οι υπερωρίες τους μάραναν .

 

ΑΚΑΡΠΗ

Μα γιατί ήταν άκαρπη η συνάντηση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ Αποστόλου ? Γιατί οι αγρότες θα ξεκινήσουν κινητοποιήσεις ? Αφού όπως έχει δηλώσει ο υπουργός η αύξηση της φορολογίας αγγίζει μόνο το 1,5% του αγροτικού κόσμου . Μήπως δεν είναι έτσι?

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις