Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η τεράστια “μπίζνα” γύρω από τη Μελάνια- Κέικ και… παντόφλες με το όνομα της
ΚΟΣΜΟΣ

Η τεράστια “μπίζνα” γύρω από τη Μελάνια- Κέικ και… παντόφλες με το όνομα της

Η μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πλησιάζει και  τα φώτα είναι στραμμένα από τώρα στην σέξι σύζυγο του Μελάνια, που απασχόλησε τα μέσα με τις καυτές φωτογραφήσεις της και την ωραία εμφάνιση της. Η Σλοβενία, χώρα καταγωγής της Πρώτης Κυρίας, αφού είδε πως το όνομα «Μελάνια» πουλάει, αποφάσισε να […]

1456525346794-cached

Η μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ πλησιάζει και  τα φώτα είναι στραμμένα από τώρα στην σέξι σύζυγο του Μελάνια, που απασχόλησε τα μέσα με τις καυτές φωτογραφήσεις της και την ωραία εμφάνιση της.

Η Σλοβενία, χώρα καταγωγής της Πρώτης Κυρίας, αφού είδε πως το όνομα «Μελάνια» πουλάει, αποφάσισε να την «εκμεταλλευτεί» για να βγάλει χρήματα από τη δόξα της.

Έμποροι κι επιχειρηματίες έχουν στήσει μια μεγάλη μπίζνα γύρω από το όνομα της Μελάνια, και έχουν αρχίσει να  δημιουργούν κάθε λογής προϊόντα, με μερικά να είναι λίγο πιο ιδιαίτερα!

20160225160142-donald-melania-trump

Melania tour“, εστιατόρια και γλυκά με το όνομά της, ακόμα και παντόφλες… «Λευκού Οίκου» είναι από αυτά που έχουν γίνει ανάρπαστα και οι τουρίστες δίνουν ό,τι τους περισσεύει για να τα αποκτήσουν!

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αφίξεις από τις Ην. Πολιτείες, έχουν αυξηθεί κατά 11% φέτος, με τους Αμερικάνους να δηλώνουν πως χάρη στην Μελάνια έχουν αρχίσει να εξερευνούν τη χώρα.

Στη Σεβνίτσα, γενέτειρα της Μελάνια, στο ζαχαροπλαστείο Julija μπορεί κανείς να δοκιμάσει το κέικ ‘Melania’, ένα κέικ με κρέμα, ξηρούς καρπούς και χρυσό γλάσο.

torta_melanjia

Ενώ υπάρχουν και pancakes ‘Melania’ με βατόμουρα, κρέμα βανίλιας και φυσικά χρυσόσκονη σε μια άλλη κρεπερί.

Διάφορα προϊόντα σε βαζάκια που έχουν «φάτσα- φόρα» το πρόσωπο της Μελάνια.

cakes

Οι παντόφλες του «Λευκού Οίκου»

pantofllew

Το ταξιδιωτικό τουριστικό γραφείο Muranica σχεδιάζει να λανσάρει τον Μάρτιο το ‘Melania tour’, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις πόλεις – σταθμούς που ακολούθησε η Μελάνια Τραμπ στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις