Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέρδισε το Λόττο παίζοντας νούμερα που είδε στον ύπνο της 30 χρόνια πριν! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Κέρδισε το Λόττο παίζοντας νούμερα που είδε στον ύπνο της 30 χρόνια πριν! (video)

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη, η Όλγκα Μπένο από το από το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας που κέρδισε το τζακ ποτ του Λόττο που είχε φτάσει τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια! Η Μπένο, που πάσχει από καρκίνο και είχε πουλήσει το σπίτι της για να πληρώσει τη θεραπεία της, έπαιξε τους αριθμούς […]

imagehandler

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη, η Όλγκα Μπένο από το από το Ίστερν Πάσατζ της Νέας Σκωτίας που κέρδισε το τζακ ποτ του Λόττο που είχε φτάσει τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια!

Η Μπένο, που πάσχει από καρκίνο και είχε πουλήσει το σπίτι της για να πληρώσει τη θεραπεία της, έπαιξε τους αριθμούς που είχε δει στον ύπνο της 30 χρόνια πριν, μια νύχτα του Μαΐου του 1989.

Ξέρω απέξω τους αριθμούς μου και πίστεψα ότι τους είδα στην οθόνη της τηλεόρασής μου το βράδυ μετά την κλήρωση, αλλά η όρασή μου δεν είναι καλή“, δήλωσε η νικήτρια σύμφωνα με την Atlantic Lottery. “Οπότε μετά το ξέχασα“, συμπλήρωσε.

Όμως αυτό που είδε το επόμενο πρωί στην εφημερίδα, δεν θα το ξεχάσει ποτέ: “Στην αρχή σκέφτηκα –δεν μπορεί. Κάνει λάθος η εφημερίδα. Τότε είπα στην αδελφή μου ‘νομίζω ότι κέρδισα το Λόττο’“, αλλά “αυτή μου απάντησε ‘καλά πάρε με πάλι όταν θα λες αλήθεια’“.

Η Μπένο, θέλει να αποκτήσει με τα χρήματα μια κατοικία σε στυλ ράντσου με εύκολη πρόσβαση, αλλά και να χαρίσει ένα ταξίδι στον Disney World στον σύζυγο της, τα παιδιά και τα εγγόνια της που της στάθηκαν μετά τη διάγνωσή της πριν από 10 χρόνια με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και τη βοήθησαν να απολαμβάνει ακόμα τη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις