Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ρούπα: “Απεργία πείνας μέχρι να δοθεί το παιδί μου στους συγγενείς μου” (Video)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρούπα: “Απεργία πείνας μέχρι να δοθεί το παιδί μου στους συγγενείς μου” (Video)

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα, προκειμένου να δοθεί το παιδί της στη μητέρα και στην αδελφή της. Σε δήλωσή της, που διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της, η συλληφθείσα δηλώνει αμετανόητη, τονίζοντας πως οι αρχές έχουν απαγάγει το παιδί της, για να την εκδικηθούν. «Εγώ η Παναγιωτα Πόλα Ρούπα δηλώνω […]

roupa

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα, προκειμένου να δοθεί το παιδί της στη μητέρα και στην αδελφή της.

Σε δήλωσή της, που διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της, η συλληφθείσα δηλώνει αμετανόητη, τονίζοντας πως οι αρχές έχουν απαγάγει το παιδί της, για να την εκδικηθούν.

«Εγώ η Παναγιωτα Πόλα Ρούπα δηλώνω ότι ήμουν και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη του συστήματος. Το παιδί το βάζουνε μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται περισσότερο επειδή θέλουν να εκδικηθούν εμένα. Εχουν απαγάγει το παιδί και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα, που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο είναι γεγονός, όμως το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού και με το να απειλούν πως θα πάει σε ίδρυμα είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών», αναφέρει στη δήλωσή της και προσθέτει:

Και θέλω να πω ότι ξεκινάω τώρα απεργία πείνας, προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Όσον αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις