Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη στην Κϊνα: Άντρας τραυμάτισε με μαχαίρι 11 παιδάκια σε νηπιαγωγείο
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Κϊνα: Άντρας τραυμάτισε με μαχαίρι 11 παιδάκια σε νηπιαγωγείο

Σοκαρισμένη είναι η Κίνα με τον άντρα στην περιοχή Γκουανξί, ο οποίος τραυμάτισε σήμερα με μαχαίρι 11 παιδάκια μέσα σε ένα νηπιαγωγείο. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, τα παιδάκια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον άντρα, ο οποίος […]

kineziki-astinomia

Σοκαρισμένη είναι η Κίνα με τον άντρα στην περιοχή Γκουανξί, ο οποίος τραυμάτισε σήμερα με μαχαίρι 11 παιδάκια μέσα σε ένα νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, τα παιδάκια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον άντρα, ο οποίος ανακρίνεται. Τα στοιχεία του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σε ανάρτησή του τηλεοπτικού δικτύου στο επίσημο μικρομπλόγκ, αναφέρεται πως ο δράστης σκαρφάλωσε τον τοίχο του προαυλίου του νηπιαγωγείου στην πόλη Πινγκσιάνγκ και άρχισε να μαχαιρώνει τα μικρά παιδιά.

Η μαζική επίθεση σόκαρε την Κίνα, καθώς δεν είναι συχνά αυτά τα βίαια περιστατικά. Ωστόσο για άγνωστο λόγο, τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί επιθέσεις με μαχαίρι και τσεκούρι, οι οποίες στοχεύουν κυρίως σε παιδιά.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις