Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Κοντονής ζήτησε τα στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κοντονής ζήτησε τα στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα

Τα στοιχεία για την υπόθεση με τα περίφημα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να εξετάσει την απόφαση μονομελούς δικαστηρίου από το 2013, που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φερόμενων ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός ζήτησε επίσης να μελετήσει την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε εισαγγελέας της βόρειας […]

konto

Τα στοιχεία για την υπόθεση με τα περίφημα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε να εξετάσει την απόφαση μονομελούς δικαστηρίου από το 2013, που ουσιαστικά δεχόταν την ύπαρξη των φερόμενων ομολόγων αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο υπουργός ζήτησε επίσης να μελετήσει την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε εισαγγελέας της βόρειας Ελλάδας σε βάρος του τέως διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, επειδή αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό οφειλών τους με τα περιβόητα ομόλογα.

Η εν λόγω εισαγγελική έρευνα ήλθε στο φως μετά από δημοσίευμα του ιστότοπου liberal.gr. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει από πλευράς πολιτείας μόλις μελετηθούν και αξιολογηθούν τα στοιχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις