Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σκάρλετ Γιόχανσον: Η πιο εμπορική ηθοποιός για το 2016
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: Η πιο εμπορική ηθοποιός για το 2016

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν η πιο εμπορική ηθοποιός του 2016, καθώς έφερε τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία των κινηματογράφων! Σύμφωνα με τα στοιχεία του περιοδικού Forbes, οι ρόλοι της Γιόχανσον στις ταινίες «CaptainAmerica: Εμφύλιος Πόλεμος» και «Χαίρε, Καίσαρ!» έφεραν στο boxoffice το αστρονομικό ποσό των 1,2 δισ. δολαρίων. Σε κοντινή απόσταση ακολουθούν στη λίστα οι […]

skarlet1

Η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν η πιο εμπορική ηθοποιός του 2016, καθώς έφερε τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία των κινηματογράφων!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του περιοδικού Forbes, οι ρόλοι της Γιόχανσον στις ταινίες «CaptainAmerica: Εμφύλιος Πόλεμος» και «Χαίρε, Καίσαρ!» έφεραν στο boxoffice το αστρονομικό ποσό των 1,2 δισ. δολαρίων.

Σε κοντινή απόσταση ακολουθούν στη λίστα οι υψηλά αμειβόμενοι συμπρωταγωνιστές της, Κρις Εβανς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που σημείωσαν εισπράξεις 1,15 δισ. δολαρίων έκαστος.

Η Μάργκο Ρόμπι βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας, με τις ταινίες «Ομάδα αυτοκτονίας» και «Ο θρύλος του Ταρζάν» να σημειώνουν φέτος μαζί εισπράξεις ύψους 1,1 δισ. δολαρίων.

Οι έξι πρώτοι της λίστας κέρδισαν πάνω από 1 δισ. δολάρια, με την Ειμι Ανταμς (1,04 δισ.) και τον Μπεν Αφλεκ (1,02 δισ.) να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις