Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Λαβράκι” στην Κέρκυρα – Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι 50χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

“Λαβράκι” στην Κέρκυρα – Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι 50χρονου

Λαβράκι έβγαλαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε στο σπίτι ενός 50χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα σε αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε και των τμημάτων Αχιλλείων και Λευκιμμαίων μαζί με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, εντόπισαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 145 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 285 ναρκωτικά χάπια. Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν […]

opla-narkotika

Λαβράκι έβγαλαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε στο σπίτι ενός 50χρονου Έλληνα στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα σε αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε και των τμημάτων Αχιλλείων και Λευκιμμαίων μαζί με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, εντόπισαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 145 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 285 ναρκωτικά χάπια.

Εκτός από τις ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 127 κυνηγετικά φυσίγγια, τρία αεροβόλα πιστόλια με αμπούλες, μεταλλικές βολίδες και πλαστικά σφαιρίδια.

Ο 50χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 1.020 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ουσιών. Εν συνεχεία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις