Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οκτώ συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό στο κλαμπ Reina
ΚΟΣΜΟΣ

Οκτώ συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό στο κλαμπ Reina

Οκτώ ύποπτοι έχουν συλληφθεί ως τώρα από τις Αρχές της Τουρκίας και ερευνάται τυχόν ανάμειξη τους με την αιματηρή επίθεση το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο οι συλλήψεις είχαν αρχίσει από τις 28 Δεκεμβρίου, καθώς η χώρα είχε λάβει πληροφορίες για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα στις περιοχές της Άγκυρας, την Κωνσταντινούπολη, τα Άδανα, την Αττάλεια, […]

tourkia-astinomia

Οκτώ ύποπτοι έχουν συλληφθεί ως τώρα από τις Αρχές της Τουρκίας και ερευνάται τυχόν ανάμειξη τους με την αιματηρή επίθεση το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο οι συλλήψεις είχαν αρχίσει από τις 28 Δεκεμβρίου, καθώς η χώρα είχε λάβει πληροφορίες για πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα στις περιοχές της Άγκυρας, την Κωνσταντινούπολη, τα Άδανα, την Αττάλεια, με υπεύθυνο το ISIS.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και δίνουν κάθε πληροφορία που υπάρχει  μήπως και κάποιος μπορέσει να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του μακελάρη.

Μία νέα πληροφορία θέλει ο δράστης να έχει πρόβλημα στο δεξί του πόδι και να κουτσαίνει ελαφρώς.

Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές είναι η κίνηση του δολοφόνου να αφήσει στο σημείο της επίθεσης το σακάκι του, το οποίο περιείχε 500 τούρκικες λίρες. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε πει στον ταξιτζή που τον μετέφερε από την περιοχή του Ζεϊτίνμπουρνού  μέχρι το Ρέινα που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Κωνσταντινούπολης, ότι δεν έχει πάνω του χρήματα. Εξοργισμένος ο ταξιτζής τον κατέβασε, κι έτσι ο δράστης χρειάστηκε να περπατήσει αρκετή ώρα, για να ολοκληρώσει το φρικτό του σχέδιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις