Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Έτοιμο το Mini για το Ράλι Ντακάρ 2017
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτοιμο το Mini για το Ράλι Ντακάρ 2017

Το Ράλι Ντακάρ 2017 θα κινηθεί στο έδαφος τριών χωρών (Παραγουάη, Βολιβία και Αργεντινή), καλύπτοντας μια απόσταση περίπου 9.000 χιλιόμετρα, εκ των οποίων περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα θα είναι ειδικές διαδρομές. Η διάρκεια του αγώνα είναι 13 ημέρες (2-14 Ιανουάριου) Ο φετινός αγώνας θα κινηθεί περισσότερο σε μεγάλα υψόμετρα, μαζί βέβαια με διαδρομές στην έρημο, […]

mini

Το Ράλι Ντακάρ 2017 θα κινηθεί στο έδαφος τριών χωρών (Παραγουάη, Βολιβία και Αργεντινή), καλύπτοντας μια απόσταση περίπου 9.000 χιλιόμετρα, εκ των οποίων περισσότερα από 4.000 χιλιόμετρα θα είναι ειδικές διαδρομές.

Η διάρκεια του αγώνα είναι 13 ημέρες (2-14 Ιανουάριου)

Ο φετινός αγώνας θα κινηθεί περισσότερο σε μεγάλα υψόμετρα, μαζί βέβαια με διαδρομές στην έρημο, όπου η θερμότητα, οι βραχώδεις χαράδρες και οι κοίτες ποταμών δεν συγχωρούν.

Στον αγώνα θα λάβει μέρος για μια ακόμη φορά και η ομάδα της Mini που αποτελείται από επτά αυτοκίνητα με επιλεγμένα διεθνή πληρώματα. Η ομάδα θα έχει στη δύναμή της και το νέο Mini John Cooper Works, ένα αυτοκίνητο που χτίστηκε για να κερδίσει, από την εμπειρία που έχει αποκτηθεί με τέσσερις διαδοχικές συμμετοχές στο Ράλι Ντακάρ (2012-2015), και τέσσερις παγκόσμιους τίτλους της FIA.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις