Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τα 2 πρώτα επιβεβαιωμένα θύματα του μακελειού στην Κωνσταντινούπολη (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Τα 2 πρώτα επιβεβαιωμένα θύματα του μακελειού στην Κωνσταντινούπολη (photos)

Επιβεβαιώθηκαν δύο θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να “χωνέψει” την τραγωδία. Πρόκειται για ένα πανέμορφο 19χρονο κορίτσι που ονομαζόταν Leanne Nasser, με καταγωγή από το Ισραήλ. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε πως ένα από τα θύματα της είναι υπήκοος της χώρας. Το άτυχο κορίτσι είχε πάει στο κέντρο […]

19xronh1_473_355

Επιβεβαιώθηκαν δύο θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να “χωνέψει” την τραγωδία. Πρόκειται για ένα πανέμορφο 19χρονο κορίτσι που ονομαζόταν Leanne Nasser, με καταγωγή από το Ισραήλ.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε πως ένα από τα θύματα της είναι υπήκοος της χώρας.

Το άτυχο κορίτσι είχε πάει στο κέντρο να διασκεδάσει με τρεις φίλους της. Ξαφνικά το Club Reina μετατράπηκε σε κόλαση, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωνε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Η φίλη της, που είναι 18 ετών και ονομάζεται Ruaa Mansour, τραυματίστηκε ελαφρά ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν χωρίς να πάθουν τίποτα.

nasser

Η θεία της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Η Lian ταξίδευε με γκρουπ στην Τουρκία για τις γιορτές. Για χθες το βράδυ είχαν αποφασίσει να πάνε στο κλαμπ Ρέινα. Είχαμε μιλήσει μαζί της λίγα λεπτά πριν την επίθεση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη είναι και τι ωραία που τα περνάει!».

Επίσης επιβεβαιώθηκε και ο θάνατος του σερβιτόρου του κέντρου Κενάν Κουτλούκ ο οποίος λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του κατάφερε να φωτογραφηθεί δίπλα σε έναν πασίγνωστο Τούρκο ποδοσφαιριστή, τον Μεσούτ Οζίλ.

Αριστερά το θύμα:

podosfair

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις