Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τερέζα Μέι
ΚΟΣΜΟΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τερέζα Μέι

Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ διαβεβαίωσε σήμερα ότι στηρίζει πλήρως το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνηση για το Brexit. Αυτό υποστήριξε, μετά την παραίτηση των δύο συναδέλφων του, του Μπόρις Τζόνσον και του Ντέιβιντ Ντέιβις, οι οποίοι διαφώνησαν ανοιχτά με την πρόταση της Τερέζα Μέι. Πολιτική κρίση στη Βρετανία μετά την παραίτηση του Ντέιβις Την περασμένη […]

Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ διαβεβαίωσε σήμερα ότι στηρίζει πλήρως το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνηση για το Brexit.

Αυτό υποστήριξε, μετά την παραίτηση των δύο συναδέλφων του, του Μπόρις Τζόνσον και του Ντέιβιντ Ντέιβις, οι οποίοι διαφώνησαν ανοιχτά με την πρόταση της Τερέζα Μέι.

Πολιτική κρίση στη Βρετανία μετά την παραίτηση του Ντέιβις

Την περασμένη εβδομάδα η Μέι παρουσίασε ένα σχέδιο με βάση το οποίο θα διατηρηθεί και μετά το Brexit η στενή εμπορική σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πρόταση αυτή προκάλεσε έντονες διαφωνίες εντός της κυβέρνησής της.

«Το σχέδιο της Τερέζα Μέι έχει την πλήρη στήριξή μου» έγραψε στο Twitter ο Χάμοντ, εξηγώντας ότι η πρόταση αυτή προστατεύει «τις θέσεις εργασίας και την ευημερία» της Βρετανίας.

«Χαστούκι» στη Μέι: Παραιτήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις