Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φωκάς: Διαλύονται οι ΑΝΕΛ, αλλά… υπάρχουν κι εκπλήξεις (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωκάς: Διαλύονται οι ΑΝΕΛ, αλλά… υπάρχουν κι εκπλήξεις (vid)

Στις 10 οι ΑΝΕΛ θα διαγράψουν τον Θανάση Παπαχριστόπουλο προανήγγειλε σήμερα το πρωί ο Αριστείδης Φωκάς.   Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής που έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και συμμετέχει πλέον στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, η απόφαση είναι ο κ. Παπαχριστόπουλος να διαγραφεί στις 10. Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ χθες […]

Αριστείδης Φωκάς

Στις 10 οι ΑΝΕΛ θα διαγράψουν τον Θανάση Παπαχριστόπουλο προανήγγειλε σήμερα το πρωί ο Αριστείδης Φωκάς.  

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής που έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και συμμετέχει πλέον στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, η απόφαση είναι ο κ. Παπαχριστόπουλος να διαγραφεί στις 10.

Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ χθες το πρωί.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα παραιτηθεί σήμερα, αφού ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής για την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Βόρειας Μακεδονίας.

Μετά την αρνητική γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής για ενδεχόμενη διαφορετική ερμηνεία του Κανονισμού της Βουλής, όλα δείχνουν ότι η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα διαλυθεί σήμερα.

Τη θέση του θα λάβει ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει διαχωρίσει τη θέση του από τους ΑΝΕΛ, στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Καμμένος παρότι τυπικά θα μείνει με πέντε βουλευτές θα χάσει όλα τα δικαιώματα ως αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και θα δει την ΚΟ του να διαλύεται.

Σημειώνεται πως ένας εκ των πέντε, ο κ. Φωκάς, είναι εκλεγμένος στην παρούσα βουλή με την Ένωση Κεντρώων.

Και ο Βούτσης υπονόησε… εκπλήξεις

Τροφή για σενάρια σχετικά με το μέλλον των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έδωσε και ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο Νίκος Βούτσης εκτίμησε πως «μπορεί να υπάρξει θεραπεία πριν τη διάλυση». «Υπάρχει μια ολόκληρη μέρα αύριο για την οποία θα κάνετε ρεπορτάζ.

Αφήσαμε χρόνο για να μπορούν να θεραπευτούν πράγματα πριν έρθει η διάλυση. Οι ΑΝΕΛ αυτή τη στιγμή έχουν έξι βουλευτές. Μπορεί μέχρι αύριο ή την Δευτέρα να έχουν πάει πίσω όλοι όσοι έχουν φύγει από τους ΑΝΕΛ και να έχουν μία μεγάλη κοινοβουλευτική ομάδα. Εντελώς θεωρητικά το λέω βεβαίως» σχολίασε με νόημα.

Ακούστε όσα είπε ο Αριστείδης Φωκάς στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ”:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις