Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τα “πήρε” ο Έλτον Τζον και έφυγε από την σκηνή: Το γ@μήσατε! (vid)
LIFESTYLE

Τα “πήρε” ο Έλτον Τζον και έφυγε από την σκηνή: Το γ@μήσατε! (vid)

Στο κρανίο τα πήρε ο Έλτον Τζον, ο οποίος έβρισε θεατή σε συναυλία στο Λας Βέγκας και αποχώρησε στη μέση του τραγουδιού. Σε συναυλία που έδωσε στο Λας Βέγκας την Πέμπτη, προσκάλεσε τους θεατές να ανέβουν στην σκηνή ενώ ερμήνευε την μεγάλη του επιτυχία «Saturday Night’s Alright For Fighting». Τότε, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε γύρω από […]

Στο κρανίο τα πήρε ο Έλτον Τζον, ο οποίος έβρισε θεατή σε συναυλία στο Λας Βέγκας και αποχώρησε στη μέση του τραγουδιού.

Σε συναυλία που έδωσε στο Λας Βέγκας την Πέμπτη, προσκάλεσε τους θεατές να ανέβουν στην σκηνή ενώ ερμήνευε την μεγάλη του επιτυχία «Saturday Night’s Alright For Fighting».

Τότε, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε γύρω από το πιάνο του. Ωστόσο κάποιοι τον πλησίασαν πάρα πολύ με αποτέλεσμα, να φωνάζει να μείνουν μακριά του. Τελικά, σηκώθηκε από το πιάνο, τους γύρισε την πλάτη και φώναξε σε κάποιον:«Fuck off»!

Γύρισε την καρέκλα του και σταμάτησε το τραγούδι, αλλά λίγο πιο μετά επέστρεψε στη σκηνή. Προειδοποίησε όμως τους θεατούς του να κρατήσουν απόσταση. «Μην ανεβαίνετε άλλο στην σκηνή για το «Saturday Night’s Alright For Fighting! Το γ@μήσατε»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις