Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στα «μαχαίρια» Ραγκούσης – ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα «μαχαίρια» Ραγκούσης – ΚΙΝΑΛ

Ένταση επικρατεί μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Κινήματος Αλλαγής μετά τις δηλώσεις του πολιτικού για τη Φώφη Γεννηματά. Ο κος Ραγκούσης εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου και εκεί ρωτήθηκε για το Σκοπιανό. Το Μαξίμου απάντησε: «Αδειάζει» Καμμένο και τα βάζει πάλι με Μητσοτάκη «Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε μια πορεία […]

Ένταση επικρατεί μεταξύ του Γιάννη Ραγκούση και του Κινήματος Αλλαγής μετά τις δηλώσεις του πολιτικού για τη Φώφη Γεννηματά.

Ο κος Ραγκούσης εμφανίστηκε το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου και εκεί ρωτήθηκε για το Σκοπιανό.

Το Μαξίμου απάντησε: «Αδειάζει» Καμμένο και τα βάζει πάλι με Μητσοτάκη

«Ως ΠΑΣΟΚ έχουμε μια πορεία και μια ιστορία. Εμείς υπερασπιστήκαμε την ενδιάμεση συμφωνία, μετά την επιβολή του εμπάργκο, εκείνη η συμφωνία ήταν χειρότερη από σήμερα», ανέφερε.

Ερωτηθείς για όσα λέει, τα οποία είναι αντίθετα στη γραμμή της Φώφης Γεννηματά, επισήμανε: «Ασκώ κριτική γιατί δεν έπρεπε να πάρει αυτή τη θέση η κα Γεννηματά και μάλιστα κόντρα στην πλειοψηφία του Πολιτικού Συμβουλίου…».

Καμμένος για… Καμμένο: Τσαλιμάκια, δεν θα γίνει τίποτα (vid)

«Ηγείται αλλά λευκή επιταγή δεν έχει πάρει από κανέναν. Νικήτρια είναι των εκλογών, αλλά την επέλεξε το 42% και δεν την επέλεξε το 58%. Άρα είναι μια μεγάλη μειοψηφία… Νιώθω οργή για όσα συμβαίνουν στο Κίνημα Αλλαγής και για αυτά ευθύνεται η ίδια η κα Γεννηματά», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, τοποθετήθηκε για τις παραπάνω δηλώσεις ως εξής: «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κο Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Κατόπιν του εν λόγω σχολίου, ο κος Ραγκούσης προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στο Facebook του:

Αμυράς: Πολιτικό ρουφιανάκι του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυρίτσης

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις