Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυρκαγιά στην Γαλλία – τουλάχιστον 7 νεκροί
ΚΟΣΜΟΣ

Πυρκαγιά στην Γαλλία – τουλάχιστον 7 νεκροί

Στους 7 έφτασε ο αριθμός των νεκρών, ύστερα απο την πυρκαγιά που ξέσπασε σε οκταώροφη πολυκατοικία στην Γαλλία, τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. «Ο απολογισμός ενδέχεται να γίνει ακόμη πιο βαρύς». «Η φωτιά δεν έχει ακόμη κατασβεστεί στον έβδομο και στον όγδοο όροφο» του κτιρίου όπου εκδηλώθηκε, προειδοποίησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής. Δήλωσε επίσης οτι χρειάστηκε […]

Στους 7 έφτασε ο αριθμός των νεκρών, ύστερα απο την πυρκαγιά που ξέσπασε σε οκταώροφη πολυκατοικία στην Γαλλία, τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.

«Ο απολογισμός ενδέχεται να γίνει ακόμη πιο βαρύς».

«Η φωτιά δεν έχει ακόμη κατασβεστεί στον έβδομο και στον όγδοο όροφο» του κτιρίου όπου εκδηλώθηκε, προειδοποίησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Δήλωσε επίσης οτι χρειάστηκε να προχωρήσουν σε πολλές διασώσεις, ειδικά κάποιων ανθρώπων που είχαν βρει καταφύγιο σε στέγες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, είχε επίσης ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά 27 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις πυροσβέστες.

Περί τις 02:30 (03:30 ώρα Ελλάδας) οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν όλους τους κατοίκους από το ακίνητο, συνεχίζοντας όμως την προσπάθεια να κατασβέσουν τις φλόγες. Αρκετά άλλα ακίνητα στη συνοικία χρειάστηκε επίσης να εκκενωθούν.

Στην περιοχή όπου ξέσπασε η πυρκαγιά αναπτύχθηκαν και επιχειρούν περίπου 200 πυροσβέστες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις