Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρώην Μις Αλβανία έγραψε «PrayforGreece» και έγινε χαμός – “Έτσι, νεκρούς να τους βλέπουμε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην Μις Αλβανία έγραψε «PrayforGreece» και έγινε χαμός – “Έτσι, νεκρούς να τους βλέπουμε”

«Έτσι, να σας βλέπουμε νεκρούς». Αυτό είναι ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της πρώην Μις Αλβανία, που εξέφρασε την συμπαράστασή της στους Έλληνες. Η Βαλμπόνα Σελιμλάρι έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία και το μαύρο φιόγκο και έγραψε στη λεζάντα «PrayforGreece». https://www.instagram.com/p/Blqr1r5HEEY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control Ωστόσο, […]

Πρώην Μις Αλβανία φωτιές Αττική

«Έτσι, να σας βλέπουμε νεκρούς».

Αυτό είναι ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της πρώην Μις Αλβανία, που εξέφρασε την συμπαράστασή της στους Έλληνες.

Η Βαλμπόνα Σελιμλάρι έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία και το μαύρο φιόγκο και έγραψε στη λεζάντα «PrayforGreece».

https://www.instagram.com/p/Blqr1r5HEEY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ωστόσο, το ποστ της 41χρονης εξόργισε.

Όπως αναφέρει το balcan web, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, βρίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες την ώρα που η χώρα θρηνεί 88 νεκρούς.
Ένας μάλιστα σχολίασε: «Γ@@@ Ελλάδα, έτσι να σας βλέπουμε νεκρούς».

https://www.instagram.com/p/Bim00BhnHKG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Κάποιος άλλος έγραψε: «Θυμάσαι τη γενοκτονία στην Χιμάρα, καμία συμπαράσταση προς αυτούς. Σκότωσαν εγκύους, παιδιά, ηλικιωμένους, εξόρισαν Αλβανούς από τα σπίτια τους. Κι εσύ τους στηρίζεις;» .

Η ίδια απάντησε αμέσως στο συγκεκριμένο σχόλιο λέγοντας πως «είναι άνθρωποι όπως κι εμείς» αλλά ο συγκεκριμένος χρήστης συνέχισε αναφέροντας: «Τα εγκλήματα που έκαναν κατά των Αλβανών δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

https://www.instagram.com/p/BbcsXtdH69R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και η 41χρονη πρώην Μις Αλβανία αποφάσισε να εκφράσει την άποψή της.

Έγραψε, λοιπόν: «Ο θάνατος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν. Υπήρχαν παιδιά, μητέρες, πατεράδες εκεί. Έτσι τους βλέπω τους ανθρώπους. Είναι λάθος να βλέπεις ότι όλα τα κακά προήλθαν από τους Έλληνες. Ας μην ξεχνάμε ότι τα όντα είναι κακά και καλά ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, και σε αυτήν τη ζωή  δυστυχώς χωρίζονται σε καλά και κακά».

Δείτε ακόμη: 

Σμαράγδα Καρύδη για φωτιές
Σκληρή ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη: Με ανατριχιάζει το μοιρολατρικό #prayforGreece
Καμένα καταστήματα Μάτι
«Λόγω της εχθρότητας που αισθάνεται η Ελλάδα για μας, πέθαναν δεκάδες άνθρωποι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις