Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπήκε σαν πελάτης και λήστεψε την τράπεζα
ΕΛΛΑΔΑ

Μπήκε σαν πελάτης και λήστεψε την τράπεζα

Σαν πελάτης, φορώντας καπελάκι, γυαλιά ηλίου και με μούσι, ένας άγνωσος μπήκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο υποκατάστημα τράπεζας στη Μεσσήνη. Ο άγνωστος κατευθύνθηκε προς το ταμείο ζητώντας πληροφορίες για ένα δάνειο, όπως θα έκανε κάποιος πελάτης. Αμέσως μετά όμως, έβγαλε από το σακίδιο που είχε περασμένο στον ώμο του ένα μικρό όπλο και […]

Σαν πελάτης, φορώντας καπελάκι, γυαλιά ηλίου και με μούσι, ένας άγνωσος μπήκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο υποκατάστημα τράπεζας στη Μεσσήνη.

Ο άγνωστος κατευθύνθηκε προς το ταμείο ζητώντας πληροφορίες για ένα δάνειο, όπως θα έκανε κάποιος πελάτης.

Αμέσως μετά όμως, έβγαλε από το σακίδιο που είχε περασμένο στον ώμο του ένα μικρό όπλο και ακινητοποίησε τον υπάλληλο και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην τράπεζα ζητώντας τα χρήματα που είχε το γκισέ.

Τρύπωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και το «έγδυσαν»

Ο κακοποιός άρπαξε 2.700 ευρώ και βγήκε πισωπατώντας από το υποκατάστημα, από το οποίο απομακρύνθηκε τρέχοντας χωρίς να δει κάποιος αν τον περίμενε συνεργός του με όχημα διαφυγής.

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για την ληστεία, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, το όπλο που χρησιμοποίησε ο ληστής ήταν πιθανότατα ψεύτικο.

Ένοπλη ληστεία στο Π. Φάληρο – Οι πρώτες εικόνες (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις