Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια συγκινητική τοιχογραφία στη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς
LIFESTYLE

Μια συγκινητική τοιχογραφία στη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Σε κεντρικό σημείο του Σαν Φρανσίσκο έχει φτιαχτεί μια υπέροχη τοιχογραφία στη μνήμη του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, που αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2014, μετά από χρόνια μάχη με την κατάθλιψη. Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε, έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εκεί. Το εντυπωσιακό με την τοιχογραφία είναι πως […]

Σε κεντρικό σημείο του Σαν Φρανσίσκο έχει φτιαχτεί μια υπέροχη τοιχογραφία στη μνήμη του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, που αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2014, μετά από χρόνια μάχη με την κατάθλιψη. Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε, έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εκεί. Το εντυπωσιακό με την τοιχογραφία είναι πως απεικονίζει ένα μέρος μόνο του προσώπου του πολυαγαπημένου ηθοποιού. Κι όμως αυτό είναι αρκετό για να τον καταλάβεις, καθώς τα καλοσυνάτα μάτια του ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν του.

Η τοιχογραφία φέρει την υπογραφή του Αργεντινού street artist Cobre, ο οποίος όχι μόνο την δημιούργησε χωρίς πληρωμή, αλλά έβαλε από την τσέπη του 900 δολάρια για να προμηθευτεί τα απαιτούμενα υλικά.«Τα μάτια του ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο σημείο που έπρεπε να πετύχω. Χαμογελά, αλλά ταυτόχρονα είναι και λυπημένος. Στα μάτια βρίσκεται το 99% της ιστορίας του, γι’ αυτό μου πήρε τόσο χρόνο για να τα πετύχω», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Στο νοσοκομείο η Lady του ελληνικού τραγουδιού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις