Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατά πάντων ο Καμμένος: “Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά πάντων ο Καμμένος: “Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν”

Μετά το «άδειασμα» από την Κουμουνδούρου και τα σενάρια για ρήξη της συγκυβέρνησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να παρέμβει και να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο. Υπενθυμίζεται ότι ο σάλος των τελευταίων ημερών ξέσπασε μετά από τις δηλώσεις Καμμένου για νέες βάσεις στην Ελλάδα και «μικρό ΝΑΤΟ» στα Βαλκάνια. Στο στόχαστρο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμένος

Μετά το «άδειασμα» από την Κουμουνδούρου και τα σενάρια για ρήξη της συγκυβέρνησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να παρέμβει και να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σάλος των τελευταίων ημερών ξέσπασε μετά από τις δηλώσεις Καμμένου για νέες βάσεις στην Ελλάδα και «μικρό ΝΑΤΟ» στα Βαλκάνια.

Στο στόχαστρο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μπήκε η εφημερίδα των συντακτών που την Πέμπτη είχε πρωτοσέλιδο τίτλο «ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

Σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, που από τα δημοσιεύματά της προκύπτει ότι στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανοικτά και χωρίς επιφυλάξεις, έχει πρωτοσέλιδο τίτλο: «Η κυβέρνηση αντέχει… τον Πάνο» και στηρίζει το δημοσίευμα με πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ευρισκόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες Πάνο Καμμένο για να διευθετηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε από την πρωτοβουλία Καμμένου να συναντηθεί με τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών Γουές Μίτσελ προδιαγράφοντας ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρωθεί και να προτείνει εναλλακτική πρόταση για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας της  FYROM.

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα 2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα 3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο τουίτερ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο κ. Καμμένος διαψεύδει ότι συνομίλησε με τον κ. Τσίπρα επισημαίνοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις