Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η στιγμή που το όχημα παρασύρει την 3χρονη Μαρία – Παραμένει διασωληνωμένη
ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή που το όχημα παρασύρει την 3χρονη Μαρία – Παραμένει διασωληνωμένη

Τα βίντεο καταγράφουν τη στιγμή του φρικτού τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων και τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν Πρόκειται για το τροχαίο στο οποίο ένα τρίχονο κοριτσάκι, η Μαρία, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ περνούσε το δρόμο μαζί με τη μαμά της. Το αγγελούδι παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», με σοβαρές […]

Η στιγμή που το όχημα παρασύρει την 3χρονη Μαρία

Τα βίντεο καταγράφουν τη στιγμή του φρικτού τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων και τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν

Πρόκειται για το τροχαίο στο οποίο ένα τρίχονο κοριτσάκι, η Μαρία, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ περνούσε το δρόμο μαζί με τη μαμά της.

Το αγγελούδι παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το παιδάκι, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή οδό, στις Ιτιές.

Συγκλονιστική η ανάρτηση της αναισθησιολόγου του ΕΚΑΒ Γκέλυς Κανελλοπούλου

Η γιατρός βρισκόταν σε εφημερία όταν το τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ψυχολογική αποφόρτιση… δεδομένο στον 21ο αιώνα για τις προηγμένες χώρες. Εγώ πάλι μάλλον θα σταθώ σε μικρές συζητήσεις με συναδέλφους και φίλους….τι ήταν καλό, τι ήταν κακό, πώς το κάναμε, πως το νιώσαμε….και πάλι αυτή η αίσθηση ότι είσαι πεπερασμένος, ότι είσαι αναλώσιμος , ότι όλα είναι αναλώσιμα … κι αύριο θα πάω να αγκαλιάσω τα παιδιά μου ευτυχισμένη που είναι καλά, ευτυχισμένη που δεν είναι αυτά, μέσα στην άγνοιά τους, στο φορείο του ασθενοφόρου που σκούζει μέσα στην ηρεμία του Κυριακάτικου απογεύματος, ευτυχισμένη που το μοιρολόι που ακούω δεν είναι δικό μου…», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η αναισθησιολόγος.

«Εφημερεύω για άλλες 6 ώρες αλλά στα μάτια μου έχω τα μικρά ροζ κλαμεράκια που μοιάζουν με αυτά της κόρης μου. Λυπάμαι. Κι αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα», τονίζει η κ. Κανελλοπούλου.

Η κα Κανελλοπούλου ως μέλος πληρώματος ασθενοφόρου, έχει ζήσει από πολύ κοντά εκατοντάδες περιστατικά.

Το ατύχημα στην περιοχή των Ιτεών, όπου 50χρονος οδηγός παρέσυρε τρίχρονο κοριτσάκι, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ακόμα και από ανθρώπους που έχουν αντικρίσει πολλές και σκληρές εικόνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις